Vurderer du hair extensions?

Skrevet 7. juni 2021

Hvem drømmer ikke om å ha langt, bølgende, blankt og fyldig hår fra tid til annen? Ved å sette på ekstra hår, kan du få drømmehår på noen timer!

Skikkelig langt hår er en av trendene denne sommeren. Kanskje går du med en drøm om vakkert, langt og fyldig hår – men så orker du ikke spare så lenge? Eller kanskje vil du bare ha tykkere hår? I begge tilfeller kan extensions være noe for deg.

Hairtalk

I Josefsson benytter extensions fra to ulike leverandører. I salongen vår på Strømsø Senter finner du frisører som har spesialisert seg på extensions fra Hairtalk. Hairtalk extensions er av høyeste kvalitet, består av ekte hår, og har en etisk forsvarlig reise fra donor til ferdig produkt.

Hair extensions fra Hairtalk kvinne med langt, fyldig, bølgete, blondt hår

Great Lengths

I salongen vår på Buskerud Storsenter benyttes extensions fra Great Lengths. Dette er punktextensions, produsert av 100% etisk hår. Håret har vært gjennom en meget skånsom fargeprosess, hvor ingen skadelige kjemikalier er brukt. Dette gjør at håret beholder sin naturlige elastisitet og skjellaget forblir intakt. Både de lyse og mørke fargene har samme kvalitet.

Hair extensions fra Great Lengths. Før-bilde av tynt, pistrete hår og etterbilde av langt, brunt, glansfullt hår

Henvend deg gjerne i en av våre salonger for mer informasjon.

Vil du vite mer om extensions fra våre to leverandører? Besøk nettsidene deres:

Gå til nettsiden til Great Lenghts

Gå til nettsiden til Hairtalk

Relaterte artikler

Fine festfrisyrer

Julebordet ble kanskje avlyst? Og du som hadde gledet deg til å pynte deg litt ekstra. Fortvil ikke. Om festene blir mindre, færre og til og med digitale – så kan du fortsatt gjøre det beste ut av det.

Les mer

Nyhet! Joico Humidity Blocker

Nyhet! Joico Humidity Blocker – hårspray med fuktighetsbeskyttelse. Varmebeskyttende og fjerner frizz. Din nye stylingfavoritt? Pris 349,-

Les mer