Vinnerne av Josefssons verdipriser 2020

Skrevet 14. april 2021

Å være frisør handler ikke bare om å være dyktig med saks og kam, like viktig er det å kunne møte kunder og kollegaer på en god og positiv måte.

Verdiene våre; energi, smarbeid og troverdighet, skal skinne gjennom i alt vi gjør. I Josefsson jobber vi bevisst med dette og vi premierer dem som gjør en ekstra innsats og som er en inspirasjon for både kunder og medarbeidere.

Det har vært et annerledes år, og desto viktigere å beholde moral og fokus. Vi er skikkelig stolte av alle frisørene våre, for de har virkelig brettet opp ermene,  tatt tak og gjort det beste ut av situasjonen. Egentlig skulle hele gjengen blitt premiert.

Tidligere har verdiprisene gjerne blitt delt ut på julebordet, under heiarop og jubel, med alle frisørene til stede. Det ble det ikke mulighet for å gjøre denne gangen, men kake, diplom og gave, det fikk de.

Vinnere av Samarbeidsprisen 2020 er: Marte hos Josefsson i Frisørhuset, Silje hos Josefsson på Buskerud Storsenter og Pouran hos Josefsson på Strømsø Senter. Vinner av Samarbeidsprisen 2020 er: Ingvild  hos Josefsson på Liertoppen.

Gratulerer så mye alle fire, vi er skikkelig stolte av dere!

 

Samarbeidsprisen

“Vi samarbeider for stadig å heve vårt faglige nivå. Vi har takhøyde, mangfold og toleranse, og vi lykkes når vi deler kunnskap, kunder, seire og tap. Vi kan bare lykkes hvis vi gjør det sammen. Vårt gode samarbeid gir oss mulighet til frihet og selvstendighet”.

 

Energiprisen

“Vi har stor arbeidsglede og engasjerer oss helhjertet både i kundene og våres felles utfordringer. Vi har energi til å ha stor nærhet med være kunder og kolleger”.

 

Relaterte artikler

Kvinne med solbriller i badebasseng med azurblått vann

Sommerprodukter til håret

Så digg det er med sommer! Nyt dagene og ta vare på deg selv og håret ditt. Her er noen aktuelle hårprodukter og tilbud hos Josefsson.

Les mer

Kvinne med langt, tykt, blondt, bølgete hår

Vurderer du hair extensions?

Hvem drømmer ikke om å ha langt, bølgende, blankt og fyldig hår fra tid til annen? Ved å sette på ekstra hår, kan du få drømmehår på noen timer!

Les mer

Josefsson hårtrender 2021

Hårtrender 2021

Det er vår i lufta. Vi lengter etter shopping og kaffe med gode venninner, lunsj med kollegaer og middager ute. Kanskje, snart! Mens du venter kan du jo lese deg opp på hvilke trender som gjelder for håret i 2021.

Les mer