Unplugged, det første trådløse stylingjernet fra ghd!

Skrevet 15. september 2021

Styling på farten er enkelt med ghd Unplugged! Kan lades i bilen, via en bærbar pc eller en vanlig stikkontakt. Kjøp i salong.

ghd Unplugged er en batteridrevet rettetang du kan ta med deg over alt. Med batteriindikator får du oversikt over ladingen. Lades enkelt med USB-C-kontakt. Med dette stylingjernet skaper du både krøller, bølger og rett hår. Godkjent for trygg reise i kabinen og håndbagasje, for elegant styling uansett hvor du reiser. Pris 2999,-.

Relaterte artikler

Hurra for de fine frisørene våre!

Hva hadde Josefsson vært uten de fine folka – frisørene våre, som hver dag stiller på jobb for å gjøre sitt beste. Her er frisørene som mottok ekstra heder og ære i 2020 og 2021.

Les mer

Tilbud på hårprodukter i mai og juni

Nå har vi tilbud på mange gode hårprodukter. Er håret tørt og trenger ekstra pleie? Da er pakkene med sjampo, kur og hairwrap supre. Du får også mange av våre stylingfavoritter til ekstra gode priser nå – perfekt for en tid der festlighetene står i kø.

Les mer

Last ned Fixit-appen!

Med Fixit-appen blir timebestilling enda enklere! Her finner du info om din favorittsalong, du kan enkelt se når din frisør har ledig tid og du kan velge ønsket behandling. Det er også enkelt avbestille time i appen, om det skulle komme noe i veien.

Les mer