Brud

Skal du gifte deg? Da har du allerede tatt et viktig valg. Valget av frisør kan også føles som en stor avgjørelse. Man gifter seg jo tross alt bare en gang i livet – forhåpentligvis.

Viktig å føle seg fin
Det er uansett en dag man er nødt til å føle seg bra! Man vil gjerne leve opp til både egne og andres forventniger og ikke minst ønsker man at den utkårede skal miste pusten av beundring. Du har kanskje googlet deg gjennom utallige artikler og sider om bryllup, kjoler, borddekking og frisyrer. Det er så utrolig mange muligheter, så mye å velge mellom. Oppsatt, utslått, stramt eller løst. Og hva kler egentlig deg? Hva får frem ansiktet ditt på best mulig måte? Hvilke muligheter har du med ditt hår? Vi har lang erfaring med både oppsetting av hår og makeup for brud og hjelper deg gjerne.

Forberedelser
Kom innom for en konsultasjon, så snakker vi litt om dine ønsker og muligheter. Har du sett noe du synes er fint, ta med deg mobilen, og vis det til oss, da vet vi akkurat hva du er ute etter. I god tid før bryllupet kommer du til en prøvetime. Vi styler håret og blir enige om hvordan det skal være.

Den store dagen
Nå er den her – selve bryllupsdagen. Vi vil at du skal få en helt fantastisk dag. Mange velger å ha med seg sin forlover på dette. Det blir en hyggelig stund, hvor dere blir tatt godt vare på og stylet og evt. sminket. Skal du ha friske blomster, perler eller smykker i håret, tar du med dette.

Ikke glem brudgommen
Det er også viktig for mannen å føle seg bra. Det blir mer og mer vanlig at brudgommen og hans forlover møtes hos frisøren på den store dagen, for klipp og styling.

Timebestilling

Velg salong, ønsket behandling og frisør.
Frisørhuset vil kun ha timebestilling inntil videre.