System Professional – pleie og beskyttelse til sommerhåret

Skrevet 7. mai 2021

Dagene er lengre, det er lysere tider. Få på plass en god hårrutine for sesongen allerede nå, så vil håret ditt holde seg sunt og vakkert gjennom våren og sommeren.

Produktene fra System Professional kommer i mange serier – som Solar, Color Save, Hydrate og mange flere. Det fine med produktene er at du kan kombinere dem på kryss og tvers, for å skreddersy en pakke produkter som gir ditt hår akkurat det det trenger for å være på sitt beste.

Har du for eksempel farget hår, og vil beskytte fargen i de lyse månedene? Da kan du kombinere Solar Hair & Body Shampoo med Color Save Masqure og Color Save Bi-Phase Conditioner. Da har du en shampoo som renser godt etter sol og bad i saltvann og klor og samt gir god UV-beskyttelse. I tillegg vil masken og balsamen i serien Color Save gi håret fargebeskyttelse og pleie, slik at håret beholder sin fuktighet og fargen bevares.

System Professional sommerhår

Du får kjøpt produktene i våre salonger og vi hjelper deg gjerne med å finne frem til hvilken kombinasjon av produkter som er perfekt for ditt hår.

 

 

Relaterte artikler

Fine festfrisyrer

Julebordet ble kanskje avlyst? Og du som hadde gledet deg til å pynte deg litt ekstra. Fortvil ikke. Om festene blir mindre, færre og til og med digitale – så kan du fortsatt gjøre det beste ut av det.

Les mer

Nyhet! Joico Humidity Blocker

Nyhet! Joico Humidity Blocker – hårspray med fuktighetsbeskyttelse. Varmebeskyttende og fjerner frizz. Din nye stylingfavoritt? Pris 349,-

Les mer