System Professional – pleie og beskyttelse til sommerhåret

Skrevet 7. mai 2021

Dagene er lengre, det er lysere tider. Få på plass en god hårrutine for sesongen allerede nå, så vil håret ditt holde seg sunt og vakkert gjennom våren og sommeren.

Produktene fra System Professional kommer i mange serier – som Solar, Color Save, Hydrate og mange flere. Det fine med produktene er at du kan kombinere dem på kryss og tvers, for å skreddersy en pakke produkter som gir ditt hår akkurat det det trenger for å være på sitt beste.

Har du for eksempel farget hår, og vil beskytte fargen i de lyse månedene? Da kan du kombinere Solar Hair & Body Shampoo med Color Save Masqure og Color Save Bi-Phase Conditioner. Da har du en shampoo som renser godt etter sol og bad i saltvann og klor og samt gir god UV-beskyttelse. I tillegg vil masken og balsamen i serien Color Save gi håret fargebeskyttelse og pleie, slik at håret beholder sin fuktighet og fargen bevares.

System Professional sommerhår

Du får kjøpt produktene i våre salonger og vi hjelper deg gjerne med å finne frem til hvilken kombinasjon av produkter som er perfekt for ditt hår.

 

 

Relaterte artikler

Kvinne med solbriller i badebasseng med azurblått vann

Sommerprodukter til håret

Så digg det er med sommer! Nyt dagene og ta vare på deg selv og håret ditt. Her er noen aktuelle hårprodukter og tilbud hos Josefsson.

Les mer

Kvinne med langt, tykt, blondt, bølgete hår

Vurderer du hair extensions?

Hvem drømmer ikke om å ha langt, bølgende, blankt og fyldig hår fra tid til annen? Ved å sette på ekstra hår, kan du få drømmehår på noen timer!

Les mer

Josefsson hårtrender 2021

Hårtrender 2021

Det er vår i lufta. Vi lengter etter shopping og kaffe med gode venninner, lunsj med kollegaer og middager ute. Kanskje, snart! Mens du venter kan du jo lese deg opp på hvilke trender som gjelder for håret i 2021.

Les mer