Sommerprodukter til håret

Skrevet 22. juli 2021

Så digg det er med sommer! Nyt dagene og ta vare på deg selv og håret ditt. Her er noen aktuelle hårprodukter og tilbud hos Josefsson.

Framar hårbørster i fargerike mønstre

 

  1. Framar hårbørster i fargerike mønstre hjelper deg å løse floker etter sol og bad.

 

Collage med diverse hårprodukter fra KMS

 

2. Bevar hårfargen i sommer med Color Vitality shampo og conditioner fra KMS. Du får et deilig eco-håndkle med på kjøpet.

3. Skal du ut og reise i sommer? Nå får du med en praktisk mappe ved kjøp av 3 reisestørrelser fra KMS.

4. Er håret tørt og flokete? Gi det ny fuktighet med Moist Repair shampo og conditioner fra KMS. Du får et deilig eco-håndkle med på kjøpet.

 

Assortert utvalg strikker i ulike farger fra By Eloise og øredobber i ulike farger fra Blomdahl

 

5. Sjekk det utvalget av strikker fra By Eloise! Kom innom en av salongene våre og finn dine favoritter.

6. Fine og allergivennlige øredobber fra Blomdahl, noen som matcher sommerantrekket?

 

Mann med nyklippet hår og trimmet skjegg på motorsykkel utenfor Josefsson-salong og teksten 30% på alle varer fra SEB MAN

 

7. Se her gutter! Nå får dere 30% på alle produkter fra SEB MAN. Stikk innom en av salongene våre og sikre deg dine favorittprodukter. Kanskje skal du klippe deg i samme slengen? Vi har drop-in for herre i salongene våre på Liertoppen og Buskerud Storsenter.

 

Collage med sommerprodukter - Kvinne med flette og stråhatt, hårbøyle fra Noma i drapert stoff i lys terracottafarge, produkter fra System Professional Solar

 

8. Sommerfest eller andre spesielle anledninger? Vi kan ordne både hår og sminke. Stikk innom en av salongene eller book time på nettsiden vår.

9. Vanvittig sommertilbud på hårbøyler fra Noma! Nå kun 49,- pr. stk.

10. Ta vare på håret i sola med de supre produktene fra System Professional.

 

Maria Nila Beauty Bags toalettmapper i forskjellige farger med shampo og balsam i vanlig størrelse og reisestørrelse

 

11. Superfine beauty bags i 100 % resirkulert materiale, med favoritter fra Maria Nila! Nå fra 539,- Verdi fra 816,- Inneholder shampoo og conditioner i vanlig størrelse og reisestørrelse.

Relaterte artikler

Fine festfrisyrer

Julebordet ble kanskje avlyst? Og du som hadde gledet deg til å pynte deg litt ekstra. Fortvil ikke. Om festene blir mindre, færre og til og med digitale – så kan du fortsatt gjøre det beste ut av det.

Les mer

Nyhet! Joico Humidity Blocker

Nyhet! Joico Humidity Blocker – hårspray med fuktighetsbeskyttelse. Varmebeskyttende og fjerner frizz. Din nye stylingfavoritt? Pris 349,-

Les mer