Skal du stå brud?

Skrevet 7. august 2020

Her er litt inspo til deg som planlegger bryllup, der vi viser fire bruder med frisyrer og makeup gjort av våre frisører.

Valgets kvaler
Du har jo bestemt deg for hvem du skal gifte deg med, men fortsatt er det mye å ta stilling til. Du har kanskje googlet deg gjennom utallige artikler og sider om bryllup, kjoler, borddekking og frisyrer. Det er så utrolig mange muligheter. Hvordan skal du ha håret? Oppsatt, utslått, stramt eller løst. Hva får frem ansiktet ditt på best mulig måte? Hva passer til kjolen? Vi har lang erfaring med både oppsetting av hår og makeup for brud og hjelper deg gjerne.

Forberedelser
Kom innom for en konsultasjon, så snakker vi litt om dine ønsker og muligheter. Har du sett noe du synes er fint, ta med deg mobilen, og vis det til oss, da vet vi akkurat hva du er ute etter. I god tid før bryllupet kommer du til en prøvetime. Vi styler håret og blir enige om hvordan det skal være. Vi blir også enige om hvor stylingen skal foregå på bryllupsdagen. Dersom du ønsker at vi styler håret ditt hjemme eller på en annen lokasjon enn i salongen, kan vi også få til det.

Den store dagen
Nå er den her – selve bryllupsdagen. Vi vil at du skal få en helt fantastisk dag. Mange velger å ha med seg sin forlover på dette. Det blir en hyggelig stund, hvor dere blir tatt godt vare på og stylet og evt. sminket. Skal du ha friske blomster, perler eller smykker i håret, tar du med dette.

Ikke glem brudgommen
Det er også viktig for mannen å føle seg bra. Det blir mer og mer vanlig at brudgommen og hans forlover møtes hos frisøren på den store dagen, for klipp og styling.

Relaterte artikler

Fine festfrisyrer

Julebordet ble kanskje avlyst? Og du som hadde gledet deg til å pynte deg litt ekstra. Fortvil ikke. Om festene blir mindre, færre og til og med digitale – så kan du fortsatt gjøre det beste ut av det.

Les mer

Nyhet! Joico Humidity Blocker

Nyhet! Joico Humidity Blocker – hårspray med fuktighetsbeskyttelse. Varmebeskyttende og fjerner frizz. Din nye stylingfavoritt? Pris 349,-

Les mer