Redningen for tørt hår – Hydra Splash og Moisture Recovery

Skrevet 8. januar 2021

Sliter du med tørt hår om vinteren? Her er to favoritter fra Joico som kan gi håret ditt fuktigheten og glansen tilbake. Er du usikker på hvilken serie som passer for ditt hår? Spør oss i salongen, så hjelper vi deg.

Hydra Splash gir deg fuktighetsrikt hår med en ultralett følelse, gjenoppretter fuktighet, mykhet og glans uten å tynge i tynt, fint – tilmedium tykt hår. Serien består av Hydrasplash Hydrating Shampoo, Hydrasplash Hydrating Conditioner, Hydrasplash Hydrating Masque og Hydrasplash Replenishing Leave-In Treatment.

Joico Hydra Splash products

Har du tykkere, grovere hår, vil serien Moisture Recovery passe for deg. Moisture Recovery er også ideell til krøllete hår som trenger ekstra mye fuktighet. Inneholder blant annet jojoba olje som gjenoppretter fuktigheten og glansen i tykt, tørt hår. Etter kun en behandling blir håret mykt, medgjørlig og merkbart sunnere og blankere.

Joico Moisture Recovery products

Relaterte artikler

Hairforce Professional Josefsson

Nyhet! Hairforce – næring for håret

Hairforce er et kosttilskudd produsert for å gi maksimal næring for naturlig skjønnhet. Hairforce inneholder vitaminer, mineraler og urter som støtter kroppens naturlige prosesser i arbeidet med å bygge vakker hud, hår og negler. Hairforce selges kun i frisørsalonger og skjønnhetssalonger.

Les mer

Trygg_Salong_hovedbilde

Trygg salong

Å være hos oss skal være en god opplevelse, samtidig som du skal vite at du er trygg. Vi følger de retningslinjer som til enhver tid gjelder for smittevern. Velkommen til trygg salong!

Les mer

Hårtrender 2020

Hårtrender 2020

Fått med deg hvilke hårtrender som gjelder i 2020? Her får du en kort oppsummering. Og du, alle frisyrene i denne artikkelen er gjort av våre egne frisører, det er vi skikkelig stolte av.

Les mer