Redningen for tørt hår – Hydra Splash og Moisture Recovery

Skrevet 8. januar 2021

Sliter du med tørt hår om vinteren? Her er to favoritter fra Joico som kan gi håret ditt fuktigheten og glansen tilbake. Er du usikker på hvilken serie som passer for ditt hår? Spør oss i salongen, så hjelper vi deg.

Hydra Splash gir deg fuktighetsrikt hår med en ultralett følelse, gjenoppretter fuktighet, mykhet og glans uten å tynge i tynt, fint – tilmedium tykt hår. Serien består av Hydrasplash Hydrating Shampoo, Hydrasplash Hydrating Conditioner, Hydrasplash Hydrating Masque og Hydrasplash Replenishing Leave-In Treatment.

Joico Hydra Splash products

Har du tykkere, grovere hår, vil serien Moisture Recovery passe for deg. Moisture Recovery er også ideell til krøllete hår som trenger ekstra mye fuktighet. Inneholder blant annet jojoba olje som gjenoppretter fuktigheten og glansen i tykt, tørt hår. Etter kun en behandling blir håret mykt, medgjørlig og merkbart sunnere og blankere.

Joico Moisture Recovery products

Relaterte artikler

Kvinne med solbriller i badebasseng med azurblått vann

Sommerprodukter til håret

Så digg det er med sommer! Nyt dagene og ta vare på deg selv og håret ditt. Her er noen aktuelle hårprodukter og tilbud hos Josefsson.

Les mer

Kvinne med langt, tykt, blondt, bølgete hår

Vurderer du hair extensions?

Hvem drømmer ikke om å ha langt, bølgende, blankt og fyldig hår fra tid til annen? Ved å sette på ekstra hår, kan du få drømmehår på noen timer!

Les mer

Josefsson hårtrender 2021

Hårtrender 2021

Det er vår i lufta. Vi lengter etter shopping og kaffe med gode venninner, lunsj med kollegaer og middager ute. Kanskje, snart! Mens du venter kan du jo lese deg opp på hvilke trender som gjelder for håret i 2021.

Les mer