Josefsson Frisør

Skrevet 10. september 2019

Frisøreventyret Josefsson

Det startet i et knøttlite lokale i Konnerudgata 3. 60 år etter er Josefsson frisør den familiedrevne frisørkjeden som har holdt det lengst gående her til lands.

Les mer

Ballongtall_60

Skrevet 4. september 2019

Vi inviterer til fest i salongene!

I morgen, torsdag 5/7 starter vi feiringen av Josefssons 60-årsjubileum! Harald, Jette, Sissel og Gina inviterer til fest i salongene – se video her!

Les mer

Jubileum Josefsson Frisørhuset

Skrevet 1. september 2019

Jubileumsprogram

Josefsson fyller 60 år og det må markeres! Torsdag 5/9 starter vi feiringen med kake, konkurranser, aktiviteter og knallgode tilbud! Vi håper du tar turen innom en av våre salonger! Her er noe av det du kan glede deg til:

Les mer

hårdonor

Skrevet 14. august 2019

Er DU klar for å donere håret ditt?

Flott hår er viktig – også for de som har mistet det! Behovet for hårdonasjoner er stort, men du kan bidra. Er DU klar for en forandring med mening?

Les mer

LumiShine reds

Skrevet 9. august 2019

LumiShine Powerhouse Reds

Vi elsker den nye serien Powerhouse Reds fra LumiShine! Ny teknologi gir gnistrende, intense og lekre rødfarger du ikke har sett maken til!

Les mer

Skrevet 8. august 2019

KMS Style Color – 3 nye nyanser

Style Color er farger som enkelt sprayes på og som vaskes ut med shampo. Nå lanseres fargene Nude Peach, Inked Blue og Velvet Berry!

Les mer

HH Simonsen Wonder Brush Wild One

Skrevet 8. august 2019

Wonder Brush Wild One – limited edition

Vi digger at Wonder Brush fra HH Simonsen stadig dukker opp i nye, morsomme farger og mønstre! I tillegg er disse verdens beste flokeløsere og snille mot hår og hodebunn.

Les mer

Balayage

Skrevet 11. juni 2019

Ja vi elsker balayage!

Klar for solkysset hår? Balayage er perfekt for deg som ikke vil ha tydelig ettervekst og som ønsker lang holdbarhet på hårfargen din. 

Les mer

svennebrev mai 2019

Skrevet 9. mai 2019

Hurra for våre dyktige lærlinger

Gamze, Diana og Silje, tre av våre lærlinger, mottok nylig svennebrev og har dermed fullført og bestått utdannelse i frisøryrket. Vi er så utrolig stolte av dem!

Les mer

Brudevisning Buskerud Storsenter

Skrevet 17. april 2019

Fire fine festfrisyrer

20. februar arrangerte Kitchen på Buskerud Storsenter brudekveld. I den anledning fikk Josefsson i oppdrag å vise noen av årets trender innen feststyling. En morsom oppgave som vi selvsagt måtte takke ja til.

Les mer

Defy Damage model

Skrevet 12. mars 2019

Defy Damage – en ny standard for sunt hår!

Håret vårt blir stadig utsatt for flere kilder til skade: Kjemiske behandlinger, daglig bruk av varmeverktøy, forurensning og UV-stråler er noen faktorer som er med på å skade håret. Hva om vi kan forhindre skade før det oppstår?

Les mer

KMS Style Color

Skrevet 7. mars 2019

KMS STYLE COLOR – Ny farge for en kveld?

NYHET! Nå er den endelig her – KMS Style Color – farge som du enkelt sprayer på og som fjernes i vask. Bytt farge like enkelt som du bytter klær! Kun 299,- pr. flaske. 150 ml.

Les mer

Josefsson trendy dameklipp

Skrevet 6. februar 2019

Vi flytter!

Fra 1. mars vil du ikke lenger finne disse tre blide og flinke damene på Magasinet, da salongen legges ned. Frisørene flytter til andre Josefsson-salonger, så fortvil ikke – du vil fortsatt kunne besøke din faste frisør i Drammensområdet.

Les mer

Cutcab drop-in frisør dame

Skrevet 5. februar 2019

Ny drop-in – nå også for damene

Josefsson-kjeden har åpnet ny frisørsalong på Buskerud Storsenter. Det nye tilbudet har fått navnet ”Cutcab” og er en ren drop-in salong for både han og henne.

Les mer

Gavekort Josefsson

Skrevet 7. januar 2019

Gavetips til morsdag og Valentine

Har du lyst til å gjøre litt stas på mor eller kjæresten i helgen? Søndag 10. februar er det morsdag og Valentines følger hakk i hæl den 14. februar. Mange velger å gi bort blomster, smykker og sjokolade, men hva med å gi bort litt velvære, en liten time-out hos frisøren, eller noen fine produkter som får henne til å stråle?

Les mer

Fotokurs ringlight

Skrevet 4. januar 2019

Vi vil vise frem mer av det fine vi gjør

Det å få frem glans, tekstur og farger med det lyset som er i salongene er utfordrende. Vi har derfor valgt å investere i lamper i hver salong samt fotokurs for alle frisørene våre, slik at vi i større grad skal kunne gjengi klipp og farge på en riktig og inspirerende måte.

Les mer

Skrevet 2. januar 2019

Ro ned med deilig hjemmespa

Er det en ting du bør prioritere i en travel hverdag, så er det litt egentid og avslapning. Det er både du og de rundt deg tjent med.

Les mer

Godset-gutta hos Josefsson

Skrevet 23. november 2018

Stolt sponsor

En dag i oktober hadde vi besøk av disse tre karene i salongen vår på Strømsø Senter. Skikkelig trivelige gutter, og fine på håret ble de også;)

Les mer

Team BS

Skrevet 19. oktober 2018

Frisører søkes til Buskerud Storsenter

Til vår godt etablerte salong på Buskerud Storsenter og til vår nykommer, en ren drop-in for dame og herre, søker vi nå flere dyktige frisører til vårt team på Buskerud Storsenter.

Les mer

Blomdahl øredobber

Skrevet 13. august 2018

Velg nikkelfritt til barn

Øredobber i Medical Plastic fra Blomdahl er helt uten nikkel og anbefales derfor om du vil unngå allergiske reaksjoner.

Les mer

Josefsson

Skrevet 13. august 2018

Verdens beste flokeløser

Har du ikke testet den originale HH Simonsen Wet Brush enda? Da bør du prøve. Denne blir med stor sannsynlighet en favoritt.

Les mer

Skrevet 11. juli 2018

Ta vare på håret i sommer!

Blondt hår som gulner og farget hår som blir tørt og blasst i sola – det er ikke det man ønsker seg. Her er noen råd til hvordan du kan holde håret vakkert og sunt i sommer.

Les mer

Skrevet 11. juli 2018

Slik får du den perfekte beachlooken!

Vi blir aldri lei sunt, litt solbleket langt bølgete hår, vi elsker det! Ønsker du å fortsette strandlooken etter dusjen har vi de perfekte produktene for deg!

Les mer

Josefsson pa Magasinet

Skrevet 6. april 2018

Bli med inn: Josefsson i Magasinet

Du har kanskje vært innom oss før? Da vet du at vi holder til i andre etasje i Magasinet i Drammen. Vi er en gjeng ivrige jenter, som elsker å klippe, farge og kreere.

Les mer

Kur med farge

Skrevet 27. mars 2018

Smarte hårtips

En ekstra kald vinter kjennes på hud og hår. Her får du tips om quick-fixere når du er på farten og på fjellet samt hvordan «preppe» håret til den deilige våren som står for tur. (Innholdet er hentet fra tendenz.net)

Les mer

Joasefsson_autumn_2018

Skrevet 14. desember 2017

Lei av statisk hår?

Når det er kaldt i været er det mange som opplever håret at håret blir statisk. Heldigvis finnes det råd. Her er noen tips fra Ingvild Borgevad, produktansvarlig hos Josefsson på Liertoppen.

Les mer

Skrevet 4. oktober 2017

Høstens hårtrender 2017

Høsten har meldt sin ankomst, noe som innebærer en ny sesong med nye trender. La oss ta en nærmere titt på de viktigste trendene denne høsten.

Les mer

Skrevet 20. september 2017

Høstens makeup og hårstyling

Lurer du på hva som gjelder for sminke og styling av hår denne sesongen? Her får du en kort oppsummering, levert av Silje Martinsen, frisør og makeupartist hos Josefsson på Buskerud Storsenter.

Les mer

Skrevet 16. august 2017

Hårfin start på det nye skoleåret

Hva skal til for å gi deg en fin start på det nye skoleåret? Vi har ikke oppskriften, men vi vet at det å føle seg bra er et godt utgangspunkt.

Les mer

Skrevet 30. mars 2017

Tilbakeblikk på 2016

Har du noen gang lurt på hvordan det er å være frisør? Her får du et innblikk i noe av det vi har gjort i 2016.

Les mer

Skrevet 11. mars 2017

Moro på yrkesmesse

I Josefsson er vi opptatt av å rekruttere nye, unge mennesker til frisøryrket, så da vi fikk spørsmål om å delta på yrkesmessen i Lier, sa vi selvfølgelig ja!

Les mer

Skrevet 10. februar 2017

Bli med på fotoshoot!

En søndag i januar ble salongen i Frisørhuset gjort om til fotostudio. Her får du et innblikk i en hektisk dag med frisering, sminking, styling og fotografering.

Les mer

Skrevet 8. november 2016

Co-What?

Har du fått med deg trenden Co-Washing? Nøkkelen til et godt resultat er å benytte en «riktig» balsamvask (conditioner wash).

Les mer

Skrevet 8. november 2016

V76 – eksklusivt for menn

V76 er en serie produkter, utviklet for menn i alle aldre. Vi elsker både innhold, lukt, konsistens og design.

Les mer