Skrevet 15. mars 2023

Wella Fusion

Opptil 95% mer motstandsdyktig mot brukne hårstrå
Med Silksteel Fusion Program
Anbefales til kunder som lysner håret eller har skadet hår som frekvent utsettes for mekanisk påkjenning

Les mer

Skrevet 15. mars 2023

Color Wow Dream Coat

Et av de hotteste produktene på markedet om dagen er Color Wow sitt bestselgende produkt, Dream coat. Det er et fuktavstøtende produkt som reduserer frizz og gir umiddelbar glans. Den verken tynger eller gjør håret oljete, og håret føles silkemykt ut etterpå.

Les mer

Skrevet 20. mai 2022

Hurra for de fine frisørene våre!

Hva hadde Josefsson vært uten de fine folka – frisørene våre, som hver dag stiller på jobb for å gjøre sitt beste. Her er frisørene som mottok ekstra heder og ære i 2020 og 2021.

Les mer

Skrevet 1. februar 2022

Last ned Fixit-appen!

Med Fixit-appen blir timebestilling enda enklere! Her finner du info om din favorittsalong, du kan enkelt se når din frisør har ledig tid og du kan velge ønsket behandling. Det er også enkelt avbestille time i appen, om det skulle komme noe i veien.

Les mer

Skrevet 7. desember 2021

Fine festfrisyrer

Julebordet ble kanskje avlyst? Og du som hadde gledet deg til å pynte deg litt ekstra. Fortvil ikke. Om festene blir mindre, færre og til og med digitale – så kan du fortsatt gjøre det beste ut av det.

Les mer

Skrevet 18. oktober 2021

ghd Pink – Take Control Now!

Her er årets ghd pink collection, med påskriften «Take Control Now», som skal minne kvinner på å undersøke brystene sine hver måned.

Les mer

Skrevet 7. oktober 2021

Nyhet! Joico Humidity Blocker

Nyhet! Joico Humidity Blocker – hårspray med fuktighetsbeskyttelse. Varmebeskyttende og fjerner frizz. Din nye stylingfavoritt? Pris 349,-

Les mer

Kvinne med solbriller i badebasseng med azurblått vann

Skrevet 22. juli 2021

Sommerprodukter til håret

Så digg det er med sommer! Nyt dagene og ta vare på deg selv og håret ditt. Her er noen aktuelle hårprodukter og tilbud hos Josefsson.

Les mer

Kvinne med langt, tykt, blondt, bølgete hår

Skrevet 7. juni 2021

Vurderer du hair extensions?

Hvem drømmer ikke om å ha langt, bølgende, blankt og fyldig hår fra tid til annen? Ved å sette på ekstra hår, kan du få drømmehår på noen timer!

Les mer

Josefsson hårtrender 2021

Skrevet 11. mai 2021

Hårtrender 2021

Det er vår i lufta. Vi lengter etter shopping og kaffe med gode venninner, lunsj med kollegaer og middager ute. Kanskje, snart! Mens du venter kan du jo lese deg opp på hvilke trender som gjelder for håret i 2021.

Les mer

Defy Damage Sleepover

Skrevet 9. april 2021

Sleepover – nattkrem til håret

Nå kan du våkne opp med drømmehår! Nyheten Defy Damage Sleepover fra Joico, er en nattkrem som virker mens du sover. Skal ikke skylles ut.

Les mer

Trygg salong Josefsson

Skrevet 16. mars 2021

Alle våre frisørsalonger holder åpent

Vi rammes ikke av de nye tiltakene innført fra 16.03.2021. Alle våre frisørsalonger er åpne og vi fortsetter å følge strenge regler for smittevern – for din og vår trygghet. Velkommen!

Les mer

Skrevet 15. februar 2021

Nye åpningstider hos Josefsson i Frisørhuset

Midt i Drammen sentrum, nærmere bestemt i St. Olavsgate på Bragernes, ligger Frisørhuset, med 15 dyktige frisører. Salongen har eksistert i over 25 år og har avdeling for både dame og herre.

Les mer

Hairforce Professional Josefsson

Skrevet 14. februar 2021

Nyhet! Hairforce – næring for håret

Hairforce er et kosttilskudd produsert for å gi maksimal næring for naturlig skjønnhet. Hairforce inneholder vitaminer, mineraler og urter som støtter kroppens naturlige prosesser i arbeidet med å bygge vakker hud, hår og negler. Hairforce selges kun i frisørsalonger og skjønnhetssalonger.

Les mer

morsdag valentine

Skrevet 11. februar 2021

Gavetips til morsdag og Valentines

Har du lyst til å gjøre litt stas på mor eller kjæresten i helgen? Søndag 14. februar er det både morsdag og Valentines. Hva med å gi bort litt velvære, en liten time-out hos frisøren, eller noen fine produkter som får henne til å stråle?

Les mer

Josefsson trygg salong

Skrevet 25. januar 2021

Alle våre salonger holder åpent

Mange av butikkene på kjøpesentrene i Drammen er nå pålagt å holde stengt, i første omgang frem til 31. januar. Virksomheter som tilbyr frisørtjenester er blant dem som fortsatt får holde åpent.

Les mer

Trygg_Salong_hovedbilde

Skrevet 12. desember 2020

Trygg salong

Å være hos oss skal være en god opplevelse, samtidig som du skal vite at du er trygg. Vi følger de retningslinjer som til enhver tid gjelder for smittevern. Velkommen til trygg salong!

Les mer

Hårtrender 2020

Skrevet 2. desember 2020

Hårtrender 2020

Fått med deg hvilke hårtrender som gjelder i 2020? Her får du en kort oppsummering. Og du, alle frisyrene i denne artikkelen er gjort av våre egne frisører, det er vi skikkelig stolte av.

Les mer

Josefsson photoshoot

Skrevet 9. november 2020

Fotoshoot

Bli med bak i kulissene på vår seneste fotoshoot og se hvor fine de ferdige bildene ble!

Les mer

Tone Helen i Josefsson, overrekker hår til Anette hos Apollo

Skrevet 20. september 2020

Er DU klar for å donere håret ditt?

Flott hår er viktig – også for de som har mistet det! Behovet for hårdonasjon er stort, og du kan bidra. Er DU klar for en forandring med mening?

Les mer

Brud Josefsson 2020

Skrevet 7. august 2020

Skal du stå brud?

Her er litt inspo til deg som planlegger bryllup, der vi viser fire bruder med frisyrer og makeup gjort av våre frisører.

Les mer

2019 jubileum Josefsson

Skrevet 23. mai 2020

Jubileumsåret 2019

I en spesiell tid har det vært fint å tenke tilbake på noen av høydepunktene i 2019. Josefssons 60-årsjubileum bød på fest og feiring både for kunder, eiere og ansatte. Se videoer og bilder her!

Les mer

LumiShine reds

Skrevet 8. februar 2020

LumiShine Powerhouse Reds

Vi elsker den nye serien Powerhouse Reds fra LumiShine! Ny teknologi gir gnistrende, intense og lekre rødfarger du ikke har sett maken til!

Les mer

Josefsson Frisør

Skrevet 3. januar 2020

Frisøreventyret Josefsson

Det startet i et knøttlite lokale i Konnerudgata 3. 60 år etter er Josefsson frisør den familiedrevne frisørkjeden som har holdt det lengst gående her til lands.

Les mer

Balayage

Skrevet 11. juni 2019

Ja vi elsker balayage!

Klar for solkysset hår? Balayage er perfekt for deg som ikke vil ha tydelig ettervekst og som ønsker lang holdbarhet på hårfargen din. 

Les mer

svennebrev mai 2019

Skrevet 9. mai 2019

Hurra for våre dyktige lærlinger

Gamze, Diana og Silje, tre av våre lærlinger, mottok nylig svennebrev og har dermed fullført og bestått utdannelse i frisøryrket. Vi er så utrolig stolte av dem!

Les mer

Brudevisning Buskerud Storsenter

Skrevet 17. april 2019

Fire fine festfrisyrer

20. februar arrangerte Kitchen på Buskerud Storsenter brudekveld. I den anledning fikk Josefsson i oppdrag å vise noen av årets trender innen feststyling. En morsom oppgave som vi selvsagt måtte takke ja til.

Les mer

Josefsson trendy dameklipp

Skrevet 6. februar 2019

Vi flytter!

Fra 1. mars vil du ikke lenger finne disse tre blide og flinke damene på Magasinet, da salongen legges ned. Frisørene flytter til andre Josefsson-salonger, så fortvil ikke – du vil fortsatt kunne besøke din faste frisør i Drammensområdet.

Les mer

Cutcab drop-in frisør dame

Skrevet 5. februar 2019

Ny drop-in – nå også for damene

Josefsson-kjeden har åpnet ny frisørsalong på Buskerud Storsenter. Det nye tilbudet har fått navnet ”Cutcab” og er en ren drop-in salong for både han og henne.

Les mer

Fotokurs ringlight

Skrevet 4. januar 2019

Vi vil vise frem mer av det fine vi gjør

Det å få frem glans, tekstur og farger med det lyset som er i salongene er utfordrende. Vi har derfor valgt å investere i lamper i hver salong samt fotokurs for alle frisørene våre, slik at vi i større grad skal kunne gjengi klipp og farge på en riktig og inspirerende måte.

Les mer

Skrevet 2. januar 2019

Ro ned med deilig hjemmespa

Er det en ting du bør prioritere i en travel hverdag, så er det litt egentid og avslapning. Det er både du og de rundt deg tjent med.

Les mer

Godset-gutta hos Josefsson

Skrevet 23. november 2018

Stolt sponsor

En dag i oktober hadde vi besøk av disse tre karene i salongen vår på Strømsø Senter. Skikkelig trivelige gutter, og fine på håret ble de også;)

Les mer

Team BS

Skrevet 19. oktober 2018

Frisører søkes til Buskerud Storsenter

Til vår godt etablerte salong på Buskerud Storsenter og til vår nykommer, en ren drop-in for dame og herre, søker vi nå flere dyktige frisører til vårt team på Buskerud Storsenter.

Les mer

Blomdahl øredobber

Skrevet 13. august 2018

Velg nikkelfritt til barn

Øredobber i Medical Plastic fra Blomdahl er helt uten nikkel og anbefales derfor om du vil unngå allergiske reaksjoner.

Les mer

Josefsson

Skrevet 13. august 2018

Verdens beste flokeløser

Har du ikke testet den originale HH Simonsen Wet Brush enda? Da bør du prøve. Denne blir med stor sannsynlighet en favoritt.

Les mer

Skrevet 11. juli 2018

Ta vare på håret i sommer!

Blondt hår som gulner og farget hår som blir tørt og blasst i sola – det er ikke det man ønsker seg. Her er noen råd til hvordan du kan holde håret vakkert og sunt i sommer.

Les mer

Skrevet 11. juli 2018

Slik får du den perfekte beachlooken!

Vi blir aldri lei sunt, litt solbleket langt bølgete hår, vi elsker det! Ønsker du å fortsette strandlooken etter dusjen har vi de perfekte produktene for deg!

Les mer

Josefsson pa Magasinet

Skrevet 6. april 2018

Bli med inn: Josefsson i Magasinet

Du har kanskje vært innom oss før? Da vet du at vi holder til i andre etasje i Magasinet i Drammen. Vi er en gjeng ivrige jenter, som elsker å klippe, farge og kreere.

Les mer

Kur med farge

Skrevet 27. mars 2018

Smarte hårtips

En ekstra kald vinter kjennes på hud og hår. Her får du tips om quick-fixere når du er på farten og på fjellet samt hvordan «preppe» håret til den deilige våren som står for tur. (Innholdet er hentet fra tendenz.net)

Les mer

Joasefsson_autumn_2018

Skrevet 14. desember 2017

Lei av statisk hår?

Når det er kaldt i været er det mange som opplever håret at håret blir statisk. Heldigvis finnes det råd. Her er noen tips fra Ingvild Borgevad, produktansvarlig hos Josefsson på Liertoppen.

Les mer

Skrevet 4. oktober 2017

Høstens hårtrender 2017

Høsten har meldt sin ankomst, noe som innebærer en ny sesong med nye trender. La oss ta en nærmere titt på de viktigste trendene denne høsten.

Les mer

Skrevet 20. september 2017

Høstens makeup og hårstyling

Lurer du på hva som gjelder for sminke og styling av hår denne sesongen? Her får du en kort oppsummering, levert av Silje Martinsen, frisør og makeupartist hos Josefsson på Buskerud Storsenter.

Les mer

Skrevet 16. august 2017

Hårfin start på det nye skoleåret

Hva skal til for å gi deg en fin start på det nye skoleåret? Vi har ikke oppskriften, men vi vet at det å føle seg bra er et godt utgangspunkt.

Les mer

Skrevet 30. mars 2017

Tilbakeblikk på 2016

Har du noen gang lurt på hvordan det er å være frisør? Her får du et innblikk i noe av det vi har gjort i 2016.

Les mer

Skrevet 11. mars 2017

Moro på yrkesmesse

I Josefsson er vi opptatt av å rekruttere nye, unge mennesker til frisøryrket, så da vi fikk spørsmål om å delta på yrkesmessen i Lier, sa vi selvfølgelig ja!

Les mer

Skrevet 10. februar 2017

Bli med på fotoshoot!

En søndag i januar ble salongen i Frisørhuset gjort om til fotostudio. Her får du et innblikk i en hektisk dag med frisering, sminking, styling og fotografering.

Les mer

Skrevet 8. november 2016

Co-What?

Har du fått med deg trenden Co-Washing? Nøkkelen til et godt resultat er å benytte en «riktig» balsamvask (conditioner wash).

Les mer

Skrevet 8. november 2016

V76 – eksklusivt for menn

V76 er en serie produkter, utviklet for menn i alle aldre. Vi elsker både innhold, lukt, konsistens og design.

Les mer