Nye åpningstider hos Josefsson i Frisørhuset

Skrevet 12. oktober 2020

Midt i Drammen sentrum, nærmere bestemt i St. Olavsgate på Bragernes, ligger Frisørhuset, med 15 dyktige frisører. Salongen har eksistert i over 25 år og har avdeling for både dame og herre.

Byens råeste åpningstid?
De nye åpningstidene er 8-21 på hverdager og 8-15 på lørdager. Herreavdelingen gikk lenge under navnet “Klippmann” og hadde mulighet for drop-in. Nå tilbyr vi kun timebestilling, også for herre. Til gjengjeld har vi utvidet åpningstidene, slik at det fortsatt skal være fleksibelt for deg.

Start dagen hos oss
Hva med å starte dagen hos oss, med en kopp kaffe og barbering? Goran, vår nyeste ansatte, er en mester på barbering med kniv, og møter deg med et smil. Harald, som er daglig leder, har klippet byens menn i en årrekke. Han har ofte fulle lister, men vi har heldigvis mange dyktige frisører i Frisørhuset. Du kan sjekke når din favorittfrisør er ledig og booke time her

Lun atmosfære
Vi får ofte tilbakemeldinger fra kunder om at de liker atmosfæren i salongen. Det synes vi er stas, for vi har fokus på et godt arbeidsmiljø og at kundene skal ha en god opplevelse når de kommer hit.

Våre tjenester
Hos Josefsson i Frisørhuset kan du få herreklipp, skjeggklipp, barbering, hodebunnsmassasje, hårkur, dameklipp, fargebehandlinger, strukturomforming/permanent, napping og farging av bryn, samt hull i ørene. Vi tilbyr også diverse styling, brudestyling og makeup. Se gjerne en oversikt over våre tjenester og prisene våre her

Husk å bestille time
Du kan booke her, på telefon 32 89 65 65 eller stikk innom salongen, så setter vi opp en time til deg. Vårt team står klare for å gjøre deg hårfin. Velkommen!

team Frisørhuset

 

 

 

Relaterte artikler

Josefsson trygg salong

Alle våre salonger holder åpent

Mange av butikkene på kjøpesentrene i Drammen er nå pålagt å holde stengt, i første omgang frem til 31. januar. Virksomheter som tilbyr frisørtjenester er blant dem som fortsatt får holde åpent.

Les mer

Hairforce Professional Josefsson

Nyhet! Hairforce – næring for håret

Hairforce er et kosttilskudd produsert for å gi maksimal næring for naturlig skjønnhet. Hairforce inneholder vitaminer, mineraler og urter som støtter kroppens naturlige prosesser i arbeidet med å bygge vakker hud, hår og negler. Hairforce selges kun i frisørsalonger og skjønnhetssalonger.

Les mer

Trygg_Salong_hovedbilde

Trygg salong

Å være hos oss skal være en god opplevelse, samtidig som du skal vite at du er trygg. Vi følger de retningslinjer som til enhver tid gjelder for smittevern. Velkommen til trygg salong!

Les mer

Hårtrender 2020

Hårtrender 2020

Fått med deg hvilke hårtrender som gjelder i 2020? Her får du en kort oppsummering. Og du, alle frisyrene i denne artikkelen er gjort av våre egne frisører, det er vi skikkelig stolte av.

Les mer