Nye åpningstider hos Josefsson i Frisørhuset

Skrevet 15. februar 2021

Midt i Drammen sentrum, nærmere bestemt i St. Olavsgate på Bragernes, ligger Frisørhuset, med 15 dyktige frisører. Salongen har eksistert i over 25 år og har avdeling for både dame og herre.

Byens råeste åpningstid?
De nye åpningstidene er 8-21 på hverdager og 8-15 på lørdager. Herreavdelingen gikk lenge under navnet «Klippmann» og hadde mulighet for drop-in. Nå tilbyr vi kun timebestilling, også for herre. Til gjengjeld har vi utvidet åpningstidene, slik at det fortsatt skal være fleksibelt for deg.

Start dagen hos oss
Hva med å starte dagen hos oss, med en kopp kaffe og barbering? Goran, vår nyeste ansatte, er en mester på barbering med kniv, og møter deg med et smil. Harald, som er daglig leder, har klippet byens menn i en årrekke. Han har ofte fulle lister, men vi har heldigvis mange dyktige frisører i Frisørhuset. Du kan sjekke når din favorittfrisør er ledig og booke time her

Lun atmosfære
Vi får ofte tilbakemeldinger fra kunder om at de liker atmosfæren i salongen. Det synes vi er stas, for vi har fokus på et godt arbeidsmiljø og at kundene skal ha en god opplevelse når de kommer hit.

Våre tjenester
Hos Josefsson i Frisørhuset kan du få herreklipp, skjeggklipp, barbering, hodebunnsmassasje, hårkur, dameklipp, fargebehandlinger, strukturomforming/permanent, napping og farging av bryn, samt hull i ørene. Vi tilbyr også diverse styling, brudestyling og makeup. Se gjerne en oversikt over våre tjenester og prisene våre her

Husk å bestille time
Du kan booke her, på telefon 32 89 65 65 eller stikk innom salongen, så setter vi opp en time til deg. Vårt team står klare for å gjøre deg hårfin. Velkommen!

team Frisørhuset

 

 

 

Relaterte artikler

Hurra for de fine frisørene våre!

Hva hadde Josefsson vært uten de fine folka – frisørene våre, som hver dag stiller på jobb for å gjøre sitt beste. Her er frisørene som mottok ekstra heder og ære i 2020 og 2021.

Les mer

Last ned Fixit-appen!

Med Fixit-appen blir timebestilling enda enklere! Her finner du info om din favorittsalong, du kan enkelt se når din frisør har ledig tid og du kan velge ønsket behandling. Det er også enkelt avbestille time i appen, om det skulle komme noe i veien.

Les mer