Josefsson søker ny daglig leder til Frisørhuset på Bragernes i Drammen

Skrevet 28. januar 2022

Da Harald, daglig leder i salongen vår på Bragernes, etter hvert skal gå av med pensjon, søker vi ny daglig/faglig leder til Frisørhuset. Er det deg?

Josefsson er Drammens største frisørkjede med over 80 frisører fordelt på 5 salonger. Teamet i Frisørhuset består av 15 engasjerte frisører, med ambisjoner for både seg selv og laget. Det er sånn vi liker å jobbe i Josefsson – med å hele tiden utvikle oss selv og samtidig løfte hverandre. Vi kaller det medarbeiderskap. Våre frisører kurses også jevnlig i farger og klippeteknikker.

 

Vi håper at du, sammen med teamet, kan bidra til at salongen vår fortsetter å være en attraktiv arbeidsplass, og et godt sted å være, både for frisører og kunder i fremtiden.

 

Er du i tillegg til å være en god sjef, genuint opptatt av hårtrender, farge og klipp? Da kan vi også tilby deg rollen som faglig leder i salongen.

 

Hos oss får du:

– Kursing

– Utvikle deg som leder

– Herlige medarbeidere

– Sentral arbeidsplass, midt i byen

– Fellesskap og samarbeid med de andre salongene

– Konkurransedyktig lønn

 

Du er:

– Utdannet frisør

– Glad i mennesker

– Omgjengelig

– Energisk

– Blid

– Kreativ

– Lagspiller/lagbygger

 

Vi er spent på å høre mer om deg og hvordan du ser for deg at du kan bidra med din erfaring og kunnskap inn i teamet vårt!

 

Klar for nye utfordringer i Drammens største frisørkjede? Søk da vel!

 

Søknadsfrist: Snarest

Sendes til: nina@josefsson.no

 

For spørsmål kontakt:

Nina Josefsson

nina@josefsson.no

Mobil: 901 54 961

 

Oversikt over teamet i salongen finner du her

Kom gjerne innom salongen for å kjenne litt på atmosfæren. Du finner oss i St. Olavsgate 6 på Bragernes i Drammen.

Relaterte artikler

Hurra for de fine frisørene våre!

Hva hadde Josefsson vært uten de fine folka – frisørene våre, som hver dag stiller på jobb for å gjøre sitt beste. Her er frisørene som mottok ekstra heder og ære i 2020 og 2021.

Les mer

Tilbud på hårprodukter i mai og juni

Nå har vi tilbud på mange gode hårprodukter. Er håret tørt og trenger ekstra pleie? Da er pakkene med sjampo, kur og hairwrap supre. Du får også mange av våre stylingfavoritter til ekstra gode priser nå – perfekt for en tid der festlighetene står i kø.

Les mer

Last ned Fixit-appen!

Med Fixit-appen blir timebestilling enda enklere! Her finner du info om din favorittsalong, du kan enkelt se når din frisør har ledig tid og du kan velge ønsket behandling. Det er også enkelt avbestille time i appen, om det skulle komme noe i veien.

Les mer