Kjøp ghd ID stylingjern og fønere i sommerens lekreste pasteller!

Skrevet 2. mai 2022

Fått med deg de nye fargene på stylingjern og fønere fra ghd? Vi bare elsker dem! Kan kjøpes i salongene våre. Hvilken er din favoritt?

ghd ID Collection SS22 er inspirert av kraften av å uttrykke individualitet. Velg mellom ghd platinum+TM rettetang, ghd heliosTM profesjonelle hårfønere, ghd gold® rettetang og ghd original rettetang belagt med drømmende pastellnyanser i begrenset utgave.

Sjekk ut #ghdID på Tiktok og Instagram. Bli inspirert og del gjerne din egen ghdID-video.

Relaterte artikler

Hurra for de fine frisørene våre!

Hva hadde Josefsson vært uten de fine folka – frisørene våre, som hver dag stiller på jobb for å gjøre sitt beste. Her er frisørene som mottok ekstra heder og ære i 2020 og 2021.

Les mer

Last ned Fixit-appen!

Med Fixit-appen blir timebestilling enda enklere! Her finner du info om din favorittsalong, du kan enkelt se når din frisør har ledig tid og du kan velge ønsket behandling. Det er også enkelt avbestille time i appen, om det skulle komme noe i veien.

Les mer

Fine festfrisyrer

Julebordet ble kanskje avlyst? Og du som hadde gledet deg til å pynte deg litt ekstra. Fortvil ikke. Om festene blir mindre, færre og til og med digitale – så kan du fortsatt gjøre det beste ut av det.

Les mer