Har du tenkt over at du kan spare både miljøet og lommeboka ved å bruke mindre vann? Ved å benytte KMS leave-in produkt i stedet for vanlig balsam, kan du redusere vannforbruket ditt med opptil 200 liter vann!*

*Se utregningen i denne artikkelen, der du også kan lese mer om hvorfor du gjør smart i å redusere vannforbruket.

Her er et utvalg smarte og gode leave-in produkter fra KMS:

KMS leave-in products

Therma Shape Quick Blow Dry for redusert tørketid

En lett spray som reduserer tørketiden med opp til 50%. Reduserer brus og gir varmebeskyttelse, samtidig som den pleier og etterlater håret sunt og glansfullt. UV-beskyttende. Inneholder rosenrot & vannmynte som forhindrer skade fra varme, virker avkjølende og oppfriskende. Spray i håret før håret skal fønes/tørkes. Style som ønsket.

 

Moist Repair Leave-in Conditioner for pleie og fuktighet

En ultralett leave-in conditioner som er flokeløsende og tilfører fuktighet til tørt og skadet hår, uten å tynge. Gjør håret mykt og smidig, og er spesielt godt egnet til fine hårtyper eller langt hår. Øvre del av innholdet er en blanding av silikoner som virker flokeløsende. Nedre del er et høyt konsentrat av panthenol som gir fuktighet. Inneholder naturlige ingredienser fra aloe vera og vanilje som regulerer fuktighetsbalansen og pleier skadet hår. UV-beskyttende. Inneholder aloe vera og vanilje, for fuktighet og pleie. Rist flasken godt, spray jevnt over håret og gre gjennom. Skal ikke skylles ut.

 

Add Volume Leave-in Conditioner for volum og fylde

En vektløs leave-in conditioner som gir opp til 40% mer volum, samt tekstur. Løser floker og tilfører fuktighet uten å tynge. Perfekt for fint til normalt hår. UV-beskyttelse. Inneholder kanel og eukalyptus for volum og fylde. Rist godt og spray i håndkletørt hår. Gre gjennom. Style som normalt.

 

Moist Repair Revival Creme – flokeløser og hurtigkur

En lett leave-in krem som pleier og gjenoppretter fuktighetsbalansen i håret. Forbedrer kambarheten uten å tynge året. Perfekt til tynne, fine hår. Regulerer fuktighetsbalansen og pleier skadet hår. Inneholder aloe vera og vanilje for fuktighet og pleie. Påfør ønsket mengde i håndkletørt hår. Skal ikke skylles ut. Brukes i tørt hår for å tilføre ekstra fuktighet og få bedre kontroll på brusete hår.

 

Add Power Strengthening Fluid – for fylde og styrke

En leave-in krem som løser floker og tilfører fuktighet uten å tynge. Styrker håret og gjør det mer medgjørlig for styling. Inneholder risproteiner og ekstrakt av organisk hvit te, som styrker, beskytter, gir fylde og glans. Påfør ønsket mengde i håndkletørt hår. Skal ikke skylles ut.

 

Produktene kan kjøpes i våre salonger. Spør oss om du er usikker på hvilket produkt som passer for deg.