Sol og sommer og bading sliter på håret, men disse supergode solproduktene fra System Professional både beskytter og reparer. Nå får du dem til 20% rabatt!

Hair and Body Shampoo – Summer Rehydration
Fjerner solkrem, klor og salt fra hud og hår og gir fuktighet etter en lang dag i solen. Gjør håret lettere å gre og etterlater det friskt, lett og glansfullt. Fjerner vannfast solkrem fra huden og gjør den klar for fuktighetskrem. Kan gjerne benyttes som en daglig sports shampoo for både menn og kvinner.

 

Hydro-Repair Conditioner – Summer Rescue Creme
Gir håret en silkeglatt følelse og naturlig glans. Perfekt etter at du har vært i solen eller badet i vann med klor eller salt. Gjør håret lettere å gre. Perfekt for deg med langt hår. Benytt gjerne etter at du har vasket håret med Hair & Body Shampoo. Påfør i håndkletørt hår, gre igjennom og la virke i ytterligere 30 sek. Skyll grundig.

 

Sun Oil – Keratin UV Protection
Gjør håret mykt og redserer frizz. Super for hår som trenger ekstra fuktighet og beskyttelse i solen. Inneholder UV-filter og oljer som beskytter og gir pleie til keratinet, for varig mykhet. Under soling: Påfør 4 – 5 pump med olje før og etter soling. Etter solig: Benyttes i vått hår før føning for mykhet og beskyttelse. Benytt i tørt hår for å redusere frizz. Kan også blandes i Hydro-Repair Conditioner: Bland opptil 5 pump olje med balsamen for et mykere hår.

 

Sealing Creme – Nourishing Sun Protection
Gjør håret lettere å gre, reduserer frizz. Kan benyttes ved sol og bading, da håret lett blir dehydrert og vanskeligere å kjemme. Benytt Solar Creme daglig for dyptvirkende fuktighetspleie, som også beskytter mot UV-stråler og påvirkning fra saltvann og klor. Fordeles i håret før og under soling. Gjenta påføring etter bading. Kan også benyttes som en leave-in stylingkrem for å temme frizzy hår.

 

Helio-Spray – Water resistant UV Protection
Vannfast UV-beskyttelse som passer alle hårtyper. Benyttes ved sol og bad. Reparerer skadet hår og styrker og pleier det. Hindrer falmet farge. Forhindrer proteinskader. Vannfast spray, ikke fet. Har du tynt hår eller lite hår beskytter den også hodebunnen fra UV-stråler.

 

Du får kjøpt produktene i våre salonger og vi hjelper deg gjerne med å finne frem til hvilke av produktene som egner seg best for ditt hår. Tilbudet gjelder i en begrenset periode. Forbehold om utsolgte varer.

SP Sun 20 prosent