Tynt, skjørt eller mykt hår, er sårbart for skader fra styling og ytre påkjenninger. Med Add Power trio, tilfører du håret ny styrke og beskyttelse. Nå kun 599,- Ord. pris 923,-

Pakken inneholder sjampo, leave-in krem og stylingspray. Her er litt info om produktene:

Add Power Shampoo inneholder risproteiner og hvit te ekstrakt for å styrke og beskytte håret og gi glans. Håret ser og føles fyldigere og sunnere. Passer tynt, fint og skjørt hår. Sjampoen jobbes inn i hendene, masseres inn i fuktig hår og skummes opp. Skyll og gjenta om nødvendig.

Add Power Strengthening Fluid er en leave-in krem som løser floker og tilfører fuktighet uten å tynge. Styrker håret og gjør det mer medgjørlig for styling. Inneholder risproteiner og organisk hvit te ekstrakt som styrker, beskytter, gir fylde og glans. Påfør ønsket mengde i håndkletørt hår. Skal ikke skylles ut.

Add Power Thickening Spray er en stylingspray som styrker og beskytter håret under stylingen og gjør at håret både ser og føles fyldigere. Gir lett hold og anti-statisk effekt. Varmebeskyttende opp til 200°C. Inneholder risproteiner og organisk hvit te ekstrakt som styrker, beskytter, gir fylde og glans. Sprayes i håndkletørt hår. Kan brukes alene eller som en base for videre styling. Føn håret og style.

Add Power Trio