Med disse favorittene her, får vi alltid et godt resultat! Har du prøvd dem? I oktober får du dem til kun 299,- pr. stk. (ord. pris 362,-)

Joico BodyShake
Tørrspray på gass som gir fyldig volum og følelsen av mer hår! Inneholder pudder som absorberer naturlige oljer og gir massiv spenst i røttene som varer hele dagen. Det som skiller dette produktet ut fra mange liknende produkter er at håret ser og føles naturlig ut samtidig som sprayen bevarer volumet holder seg tørr i håret. Pudderet aktiviseres av en liten kule inne i flasken når den ristes. Spray på i hårrøttene og der du ønsker volum. Body Shake er best egnet til tynne, fine – til medium tykke hår. For tykke grove hår, anbefales Hair Shake. Body Shake er også super å bruke til alle oppsetninger.

Joico HairShake
Spray som gir fantastisk volum og tekstur. Har en ny og revolusjonerende flytende – til pudder teknologi, som gir volum og tekstur akkurat der du ønsker! Rist flasken godt for å aktivisere pudderet og spray der du ønsker volum og tekstur. Anbefales i tørt hår. Massèr produktet godt inn med hendene og spray lagvis for økt volum.

HairShake BodyShake