Nå får du to av våre bestselgere for volum og tekstur til kun 259,- pr. stk. Ord. pris 309,- pr. stk. Kan kjøpes i alle våre salonger.

Flip Turn
Flip Turn Volumizing spray er en finfordelt hårspray som gir fantastisk volum, er varmebeskyttende, tørker raskt og drysser ikke. Beskytter mot luftfuktighet inntil tre dager. Sprayen har en unik dyse som gjør at du kan jobbe med den i 360-graders vinkel med like perfekte resultat. Holdfaktor 10+ gir deg nye og flere muligheter – du bestemmer selv hvor sterkt hold du vil ha ut fra hvor mange lag du sprayer med FLIP TURN! Passer alle hårtyper. Opp ned, rett frem, sidelengs, baklengs – uansett vinkel, FLIP TURN gir håret en fantastisk volumboost, tekstur og glans!

 

Power Spray
Hårspray med maksimalt hold og kontroll som tørker raskt og gir en glansfull overflate. Sprayen er varmebeskyttende opp til 232 grader, som gjør den ideell å bruke i kombinasjon med stylingjern. – I tillegg beskytter den mot luftfuktighet! Power Spray drysser ikke og blir ikke “hvit” i håret. I kombinasjon med varmeverktøy gir den et sterkt hold, samtidig som at håret holder seg mykt. Sprayen gir langvarig hold, børstes lett ut og håret kjennes spenstig og naturlig.

Volum og tekstur med Joico flip Turn og Power spray