KMS Headremedy Anti Dandruff og Deep Cleanse er to storfavoritter blant kundene våre! Vi er såpass sikre på at du også vil bli fornøyd, at vi gir deg 100% fornøyd garanti.*

Det vil si at *er du ikke 100% fornøyd, vil du få en annen KMS sjampo, tilpasset ditt hår. Kampanjepris 249,- pr. stk. (ord. 289,-).

 

HEADREMEDY Deep Cleanse Shampoo 

Denne kan benyttes både som en daglig shampoo, men også som en dyprens ved 3 min virketid. Fjerner overflødig fett og rester etter styling og forurensing. Deep Cleanse Shapoo hjelper håret til å opprettholde den naturlige syrekappen i hodebunnen. Super til kronisk syke som går på medisiner. Kan til og med brukes på tenåringshud (både hodebunn og ansikt) der overproduksjon av talg grunnet hormonforandringer kan være et problem. Sjampoen er fargesikker. Bruker du sjampoen som dyprens, anbefales det å ta en etterfølgende hårkur.

Inneholder naturlige ingredienser fra granateple og sort pepper, som beskytter mot skader fra miljøet.

Alle START produktene i KMS inneholder AHA Structure Complex som forbedrer hårets indre struktur og reduserer negativ ladning i skjellaget. Dette gir håret best mulig grunnlag for styling og jevn effekt av stylingprodukter.

 

HEADREMEDY Anti-dandruff Shampoo

Dette er en skånsom sjampo som kontrollerer flass, dryss og kløe og gir en sunn, frisk hodebunn. Et spesialutviklet vaskeaktivt system sikrer at sjampoen er mild mot hodebunnen og antibakteriell. Inneholder naturlige ingredienser fra rosmarin og kamomille for å lindre og berolige.

Alle START produktene i KMS inneholder AHA Structure Complex som forbedrer hårets indre struktur og reduserer negativ ladning i skjellaget. Dette gir håret best mulig grunnlag for styling og jevn effekt av stylingprodukter. Bør brukes minst to ganger i uken for best resultat. Ved ekstra tørr hodebunn eller mye flass, la shampoen virke i et par minutter før du skyller ut.

KMS Headremedy Shampoo