Kampanjer

Kvinne med langt, lyst hår, sommer

After Sun Spa ansiktsmaske

Etter en lang dag i sola er det godt å roe ned huden med en fuktgivende maske. After Sun Spa pakken inneholder 3 stk. Black Magic ansiktsmasker. Pris kun 149,-

Les mer

6 flasker med leave-in hårprodukt i ulike størrelser og varianter

UV-beskyttelse til håret

Det er smart å benytte UV-beskyttelse for håret i sommersola. Med disse leave-in produktene fra Joico, gjør du det. Vi har flere produkter og i ulike størrelser.

Les mer

Utsnitt av hårspray Body Shake

Hårspray for perfekt volum

Body Shake er en hårspray som gir fyldig volum og følelsen av mer hår! Den er og blir en stor favoritt i våre salonger. Nå kun 269,- ord. 362,-

Les mer

Shampoo, balsam og håndkle

Bevar hårfargen i sommer

Har du farget hår? Da bør du beskytte og pleie det ekstra om sommeren. Sol og bading kan falme håret og gjøre det blast.

Les mer

Husk reisestørrelser til ferien!

Skal du ut og reise i sommer? Da er det kjekt å ta med seg hårprodukter i mini-utgaver. Nå får du med en praktisk mappe ved kjøp av 3 reisestørrelser fra KMS.

Les mer

Maria Nila Beauty Bags 2020

Sommertilbud på Maria Nila Beauty Bags

Superfine beauty bags i 100 % resirkulert materiale, med favoritter fra Maria Nila! Nå fra 539,- Verdi fra 816,- Inneholder shampoo og conditioner i vanlig størrelse og reisestørrelse.

Les mer

To lekre beholdere med såpe og håndkrem og duftlys fra Maria Nila

Unn deg litt luksus i hverdagen

Vi får så mye skryt av disse lekre produktene fra Maria Nila! Håndsåpe, håndkrem og duftlys. Nå får du dem til 30% rabatt. Skikkelig luksus i hverdagen!

Les mer

Blonde Life modell Joico

Bright eller cool blond? Finn din match!

Alle produktene i serien Blonde Life er spesialutviklet til å gjøre blondfargen klar og glansfull. Ønsker du i tillegg å bevare iskalde blonde nyanser, kan du benytte Blonde Life Violet.

Les mer

Joico hårkur utvalg

Kur til sommerhåret

Vi har kurer til alle typer hår – farget, bleket, tørt og fint. Kom innom og finn dine favoritter! Nå kun 299,- pr stk. Ord. Pris 349,-/488,-

Les mer