Jubileumsåret 2019

Skrevet 23. mai 2020

I en spesiell tid har det vært fint å tenke tilbake på noen av høydepunktene i 2019. Josefssons 60-årsjubileum bød på fest og feiring både for kunder, eiere og ansatte. Se videoer og bilder her!

60-årsfeiring i salongene
Kundene våre betyr alt, og feiringen startet med å gjøre litt ekstra stas på dem med kake, konkurranser og ekstra gode tilbud. Det ble jubel og god stemning, med glade kunder og frisører rundt i salongene.

Feiring i salongene

Jubileumsfest
30. november var det duket for storslått feiring på Union for hele Josefsson-gjengen. Det ble en kveld vi sent vil glemme, med nydelig mat og drikke, prisutdelinger, takketaler, underholdning, lagfølelse, begeistring og energi. Artister fra Need Music og Rat City sang og spilte så ingen klarte å sitte stille på stolene sine.

Prisutdeling
Årets hederspris, “Stråleprisen” gikk i 2019 til han som startet hele «showet» – nemlig Kjell Josefsson. Det var et rørende øyeblikk da han mottok prisen og ble hyllet av de ansatte. Våre verdier betyr mye for oss, og vi har stort fokus på dem i hverdagen. Hvert år kåres det også vinnere i følgende kategorier: troverdighet, energi og samarbeid. Det var Eldbjørg, Jette, Gulla og Gamze som stakk av med prisene for 2019.

Feiring i salongene

Vinnerne av verdiprisene

Jubilantene
På den store jubileumsfesten ble det også anledning til å feire frisører som har vært ansatt hos oss lenge – i både 10, 20, 25 og 40 år! Vi er så takknemlige og stolte over at så mange av frisørene våre blir hos oss år etter år.

Jubilanter Josefsson

Tusen takk!
Til slutt vil vi si tusen takk til kunder, ansatte, leverandører og samarbeidspartnere for et herlig 2019 med stort engasjement og gratulasjoner i anledning jubileet! Selv om vi har møtt nye og uventede utfordring den siste tiden, har vi holdt motet oppe. Det var helt fantastisk å kunne åpne salongene igjen! Vi håper og tror at Josefsson skal forbli en trygg arbeidsplass for våre kreative og dyktige frisører og at vi fortsatt skal kunne hjelpe og glede kundene våre langt inn i fremtiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterte artikler

Hairforce Professional Josefsson

Nyhet! Hairforce – næring for håret

Hairforce er et kosttilskudd produsert for å gi maksimal næring for naturlig skjønnhet. Hairforce inneholder vitaminer, mineraler og urter som støtter kroppens naturlige prosesser i arbeidet med å bygge vakker hud, hår og negler. Hairforce selges kun i frisørsalonger og skjønnhetssalonger.

Les mer

morsdag valentine

Gavetips til morsdag og Valentines

Har du lyst til å gjøre litt stas på mor eller kjæresten i helgen? Søndag 14. februar er det både morsdag og Valentines. Hva med å gi bort litt velvære, en liten time-out hos frisøren, eller noen fine produkter som får henne til å stråle?

Les mer

Josefsson trygg salong

Alle våre salonger holder åpent

Mange av butikkene på kjøpesentrene i Drammen er nå pålagt å holde stengt, i første omgang frem til 31. januar. Virksomheter som tilbyr frisørtjenester er blant dem som fortsatt får holde åpent.

Les mer