HydraSplash – fantastisk nyhet for deg med tynt og tørt hår

Skrevet 7. mars 2020

HydraSplash er en ny serie bestående av fire produkter som gjenoppretter fuktighet, mykhet og glans uten å tynge håret. Se video og før- og etterbilde her.

HydraSplash er ideell for fint, til medium tykt hår som trenger fuktighet og mer glans. HydraSplash sin teknologi består av de mest fuktighetsgivende og vitaminrike ingrediensene som kombineres med en teknologi som kontinuerlig avgir fukt for fint – til medium tykt hår. Les mer om ingrediensene nederst i artikkelen.

HydraSplash produkterHydraSplash Hydrating Shampoo

En sjampo med mykt skum som gir en luksuriøs følelse.

• Rengjør grundig uten å strippe håret for naturlig fuktighet

• Håret føles mykt og fuktighetsrikt

Bruk: Påfør i vått hår, skum opp og skyll.

 

HydraSplash Hydrating Conditioner

En unik, lett balsam som gir tynt, fint – til medium tykt hår, nøyaktig den fuktigheten det trenger.

• Gjør selv superfint hår kambart

• Håret blir mykt og fuktighetsrikt

• Tynger ikke

Påføres i rent, fuktig hår. La virke i 1-2 min. Skyll godt.

 

HydraSplash Hydrating Masque

En ny superhelt som gir fint til medium tykt hår rikelig med fuktighet uten å tynge.

• Gjør selv superfint hår kambart

• Reduserer brusete hår

• Tynger ikke

• Nydelig gelèkonsistens som gir en lett følelse.

• Konsentrert produkt, bruk lite.

Påfør i vått hår, gre gjennom og la virke i 5 min. Skyll og style håret som vanlig. For best resultat, anbefales en liten mengde HydraSplash Replenishing Leave-In før du føner håret eller som foundation før annen styling.

 

HydraSplash Replenishing Leave-In Treatment

En leave-in som gir umiddelbart synlig resultat, bekjemper frizz og tilfører langvarig fuktighet, glans og mykhet.

• Gir mykhet og glans

• Reduserer brus

• Tynger ikke

Påfør en liten mengde i lengder og spisser i rent, fuktig hår. Style håret som vanlig. Perfekt å bruke som et “serum” for håret for pleie og fuktighet. Super å blande med andre stylingprodukter om man ønsker mer fuktighet.

 

HydraSplash består av fire produkter. for best resultat bør du benytte alle fire, slik det er gjort i før- og etterbildet nedenfor.

Before_after_HydraSplash

Fuktighetsgivende og vitaminrike ingredienser

Kokosnøttvann er en naturlig fuktighetsgivende ingrediens som er rik på vitamin A, C og E, pluss en god kilde til elektrolytter, som slukker tørsten til tørt hår. Håret blir fuktighetsrikt sunt og spenstig med en lett følelse. Sjøtang fullpakket med vitaminer og mineraler tilfører fuktighet og viktige næringsstoffer som gir et sunt og sterkt hår.

Keratin & Arginine trenger inn i hårskaftet, reparerer skader og styrker håret. Rosehip Oil gir mykhet og glans i skjellaget. Denne teknologien avgir kontinuerlig pleie til håret, som gjør at håret repareres og styrkes innenfra og beskyttes mot skader fra ytre påvirkninger. Arginine finnes naturlig i håret vårt og er det første som svekkes ved en opplysningsprosess. Denne naturlige aminosyren gjenoppretter og styrker håret og reduserer skade.

 

 

 

 

Relaterte artikler

Hairforce Professional Josefsson

Nyhet! Hairforce – næring for håret

Hairforce er et kosttilskudd produsert for å gi maksimal næring for naturlig skjønnhet. Hairforce inneholder vitaminer, mineraler og urter som støtter kroppens naturlige prosesser i arbeidet med å bygge vakker hud, hår og negler. Hairforce selges kun i frisørsalonger og skjønnhetssalonger.

Les mer

morsdag valentine

Gavetips til morsdag og Valentines

Har du lyst til å gjøre litt stas på mor eller kjæresten i helgen? Søndag 14. februar er det både morsdag og Valentines. Hva med å gi bort litt velvære, en liten time-out hos frisøren, eller noen fine produkter som får henne til å stråle?

Les mer

Josefsson trygg salong

Alle våre salonger holder åpent

Mange av butikkene på kjøpesentrene i Drammen er nå pålagt å holde stengt, i første omgang frem til 31. januar. Virksomheter som tilbyr frisørtjenester er blant dem som fortsatt får holde åpent.

Les mer