Hårtrender 2020

Skrevet 2. desember 2020

Fått med deg hvilke hårtrender som gjelder i 2020? Her får du en kort oppsummering. Og du, alle frisyrene i denne artikkelen er gjort av våre egne frisører, det er vi skikkelig stolte av.

Bli ny med lugg

Årets mote er tydelig inspirert av 70-, 80- og 90-tallet. Har du lurt på om du skal skaffe deg pannelugg? Da er det helt innafor å gjøre det nå. Pannelugg i alle lengder og varianter er hot!

Lugg Josefsson 2020

Kort og trendy eller langt og lekkert?

Bob-en holder seg fortsatt populær – både den korte og den lengre lob-en. Den lange varianten er elsket av mange, fordi den er så enkel å style, kler de fleste ansiktsformer og kan varieres på mange måter.

Stilen “shaggy” eller “the shag”, der håret klippes opp og graderes, kommer for fullt nå. Vi vil se den i alt fra korte klipper til langt 70-tallshår. Dette er også en klipp som kler de fleste, gir volum og er forholdsvis enkel å style.

Kort og trendy 2020 LAngt hår Josefsson 2020

 

knapp bestill time

Klar for volum, krøller og tekstur?

Krøllene og permanenten er tilbake. både for dame og herre. For gutta skal frisyren være kort på sidene og bak, med lengre, kraftige krøller på toppen.

Krøller og volum trender 2020 Josefsson

På tide å friske opp fargen?

Når det gjelder farger, vil rødt i alle nyanser holde seg populært. Pasteller og knallfarger forsvinner ikke med det første, men nytt er at de kalde, blonde fargene må vike for varmere og mer naturlige nyanser som honning og karamell.

Hårfarger 2020 Josefsson

 

knapp bestill time

 

Hva gjelder for gutta i 2020?

For gutta gjelder fortsatt alt fra skin-fade til de klassiske frisyrene og skulderlangt hår, men vi får nok se mye mer av krøller og rufsete hår i 2020. Farge i form av glossing og blond fading er alternativer som skaper en mer spennende look, samtidig som det ser naturlig ut.

Hårtrend herre 2020 Josefsson

Mange av klippene og fargene som er aktuelle i 2020 er enkle å style og holde ved like. Har du lyst på en helt ny look, men er usikker på hva du skal gå for? Spør oss gjerne om råd. Vi kan hjelpe deg med å finne både fargen og frisyren som komplimenterer ansiktet ditt og viser deg fra din beste side.

 

knapp bestill time

Relaterte artikler

Fine festfrisyrer

Julebordet ble kanskje avlyst? Og du som hadde gledet deg til å pynte deg litt ekstra. Fortvil ikke. Om festene blir mindre, færre og til og med digitale – så kan du fortsatt gjøre det beste ut av det.

Les mer

Nyhet! Joico Humidity Blocker

Nyhet! Joico Humidity Blocker – hårspray med fuktighetsbeskyttelse. Varmebeskyttende og fjerner frizz. Din nye stylingfavoritt? Pris 349,-

Les mer