Hårtrender 2020

Skrevet 30. april 2020

Fått med deg hvilke hårtrender som gjelder i 2020? Her får du en kort oppsummering. Og du, alle frisyrene i denne artikkelen er gjort av våre egne frisører, det er vi skikkelig stolte av.

Bli ny med lugg

Årets mote er tydelig inspirert av 70-, 80- og 90-tallet. Har du lurt på om du skal skaffe deg pannelugg? Da er det helt innafor å gjøre det nå. Pannelugg i alle lengder og varianter er hot!

 

Josefsson 2020 lugg Josefsson 2020 lugg

 

Kort og trendy eller langt og lekkert?

Bob-en holder seg fortsatt populær – både den korte og den lengre lob-en. Den lange varianten er elsket av mange, fordi den er så enkel å style, kler de fleste ansiktsformer og kan varieres på mange måter.

Stilen “shaggy” eller “the shag”, der håret klippes opp og graderes, kommer for fullt nå. Vi vil se den i alt fra korte klipper til langt 70-tallshår. Dette er også en klipp som kler de fleste, gir volum og er forholdsvis enkel å style.

 

Josefsson 2020 dame kortJosefsson 2020 dame kortJosefsson 2020 dame langtJosefsson 2020 dame langt

 

Klar for volum, krøller og tekstur?

Krøllene og permanenten er tilbake. både for dame og herre. For gutta skal frisyren være kort på sidene og bak, med lengre, kraftige krøller på toppen.

 

Josefsson 2020 dame curlJosefsson 2020 dame curl

 

På tide å friske opp fargen?

Når det gjelder farger, vil rødt i alle nyanser holde seg populært. Pasteller og knallfarger forsvinner ikke med det første, men nytt er at de kalde, blonde fargene må vike for varmere og mer naturlige nyanser som honning og karamell.

 

Josefsson 2020 dame fargeJosefsson 2020 dame fargeJosefsson 2020 dame varmere fargerJosefsson 2020 dame varmere farger

 

Hva gjelder for gutta i 2020?

For gutta gjelder fortsatt alt fra skin-fade til de klassiske frisyrene og skulderlangt hår, men vi får nok se mye mer av krøller og rufsete hår i 2020. Farge i form av glossing og blond fading er alternativer som skaper en mer spennende look, samtidig som det ser naturlig ut.

 

Josefsson 2020 herreJosefsson 2020 herre

 

Mange av klippene og fargene som er aktuelle i 2020 er enkle å style og holde ved like. Har du lyst på en helt ny look, men er usikker på hva du skal gå for? Spør oss gjerne om råd. Vi kan hjelpe deg med å finne både fargen og frisyren som komplimenterer ansiktet ditt og viser deg fra din beste side.

 

Relaterte artikler

Josefsson photoshoot

Fotoshoot

Bli med bak i kulissene på vår seneste fotoshoot og se hvor fine de ferdige bildene ble!

Les mer

Brud Josefsson 2020

Skal du stå brud?

Her er litt inspo til deg som planlegger bryllup, der vi viser fire bruder med frisyrer og makeup gjort av våre frisører.

Les mer