Gavetips til morsdag

Skrevet 5. februar 2020

Skal du gjøre litt stas på mor på søndag? Hva med å gi bort litt velvære, en liten time-out hos frisøren, eller noen fine produkter som får henne til å stråle?

Gi bort et gavekort
Våre gavekort kan brukes til både klipp, behandlinger og produkter. Du velger selv beløpet på gavekortet. Lurer du på hva våre ulike behandlinger koster, finner du en oversikt her

Velvære
La mor få senke skuldrene i spasonen, med en avslappende hodebunnsmassasje eller en hårkur som gir håret glans og nytt liv. Vi har flere kurer og behandlinger du kan velge mellom. Hos oss får du også kjøpt ansiktsmaske, øyemaske og hårkur, samt deilige duftlys slik at hun kan skape spa-følelsen hjemme.

Bli ny
Kanskje du har en mor som sjelden unner seg en tur til frisøren, som aldri prioriterer seg selv? Da har du muligheten til å skjemme henne bort litt nå. Gi henne litt egentid i frisørstolen og la henne føle seg som en stjerne.

Hårprodukter
Gode produkter som pleier og gir liv til håret er også fint å få. Hos oss finner du sjampo, balsam og stylingprodukter for alle hårtyper og behov. Spør oss gjerne, så hjelper vi deg å finne det rette produktet.

Allergivennlige øredobber
Visste du at vi selger allergivennlig ørepynt fra Blomdahl? De er superfine og vi har dem i mange ulike design. Kom innom og se utvalget.

Gavetips morsdag

 

Relaterte artikler

LumiShine reds

LumiShine Powerhouse Reds

Vi elsker den nye serien Powerhouse Reds fra LumiShine! Ny teknologi gir gnistrende, intense og lekre rødfarger du ikke har sett maken til!

Les mer

Josefsson Frisør

Frisøreventyret Josefsson

Det startet i et knøttlite lokale i Konnerudgata 3. 60 år etter er Josefsson frisør den familiedrevne frisørkjeden som har holdt det lengst gående her til lands.

Les mer