Gavetips til morsdag og Valentines

Skrevet 11. februar 2021

Har du lyst til å gjøre litt stas på mor eller kjæresten i helgen? Søndag 14. februar er det både morsdag og Valentines. Hva med å gi bort litt velvære, en liten time-out hos frisøren, eller noen fine produkter som får henne til å stråle?

Gavekort
Et gavekort hos Josefsson gir mange muligheter. Det kan kan brukes til både behandlinger og produkter. Du velger selv beløpet på gavekortet.

Avslapning
La mor eller kjæresten få senke skuldrene i spasonen, med en avslappende hodebunnsmassasje eller en hårkur som gir håret glans og nytt liv. Vi har flere kurer og behandlinger du kan velge mellom.

Klipp og farge
Kanskje du har en mor eller kjæreste som sjelden unner seg en tur til frisøren, som aldri prioriterer seg selv? Da har du muligheten til å skjemme henne bort litt. Å gå ut av salongen og føle seg som en stjerne, det er vel en fin gave!

Kvalitetsprodukter
Hvem blir ikke glad for noen skikkelig gode produkter til håret? Stylingprodukter, stylingjern, hårbørster, eller lekre gavepakninger med sjampo og balsam. Hvilke produkter du bør velge, avhenger av hårtype, frisyre og hvilken styling vedkommende ønsker. Spør oss gjerne om råd.

Morsdag Valentine

Relaterte artikler

Kvinne med solbriller i badebasseng med azurblått vann

Sommerprodukter til håret

Så digg det er med sommer! Nyt dagene og ta vare på deg selv og håret ditt. Her er noen aktuelle hårprodukter og tilbud hos Josefsson.

Les mer

Kvinne med langt, tykt, blondt, bølgete hår

Vurderer du hair extensions?

Hvem drømmer ikke om å ha langt, bølgende, blankt og fyldig hår fra tid til annen? Ved å sette på ekstra hår, kan du få drømmehår på noen timer!

Les mer

Josefsson hårtrender 2021

Hårtrender 2021

Det er vår i lufta. Vi lengter etter shopping og kaffe med gode venninner, lunsj med kollegaer og middager ute. Kanskje, snart! Mens du venter kan du jo lese deg opp på hvilke trender som gjelder for håret i 2021.

Les mer