Gavetips til morsdag og Valentine

Skrevet 7. januar 2019

Har du lyst til å gjøre litt stas på mor eller kjæresten i helgen? Søndag 10. februar er det morsdag og Valentines følger hakk i hæl den 14. februar. Mange velger å gi bort blomster, smykker og sjokolade, men hva med å gi bort litt velvære, en liten time-out hos frisøren, eller noen fine produkter som får henne til å stråle?

Kjøp gavekort – få med en deilig ansiktsmaske

Et gavekort hos Josefsson gir mange muligheter. Det kan kan brukes til både behandlinger og produkter. Du velger selv beløpet på gavekortet. Nå får du også med en deilig ansiktsmaske ved kjøp av gavekort hos oss.

Bryn napping med tråd Josefsson

Avslapning

La mor eller kjæresten få senke skuldrene i spasonen, med en avslappende hodebunnsmassasje eller en hårkur som gir håret glans og nytt liv.

Hårkur i salong Josefsson Frisør

Klipp og farge

Kanskje du har en mor eller kjæreste som sjelden unner seg en tur til frisøren, som aldri prioriterer seg selv? Da har du muligheten til å skjemme henne bort litt. Å gå ut av salongen og føle seg som en stjerne, det er vel en fin gave!

 

Relaterte artikler

LumiShine reds

LumiShine Powerhouse Reds

Vi elsker den nye serien Powerhouse Reds fra LumiShine! Ny teknologi gir gnistrende, intense og lekre rødfarger du ikke har sett maken til!

Les mer

Josefsson Frisør

Frisøreventyret Josefsson

Det startet i et knøttlite lokale i Konnerudgata 3. 60 år etter er Josefsson frisør den familiedrevne frisørkjeden som har holdt det lengst gående her til lands.

Les mer

nordic treat maske

Den perfekte vertinnegave

Det er alltid hyggelig å ha med en liten ting til den som inviterer. En vertinnegave som garantert vil bli satt pris på er dette settet med ansiktsmaske og øyemaske.

Les mer