Eksklusive hårstrikker fra by Eloise London

Skrevet 5. august 2021

Har du fått med deg disse superlekre hårstrikkene? De kommer i et bredt utvalg og er like fine på håndleddet som i håret.

Hårstrikkene fra by Eloise London kommer i mange farger og varianter – så her finner du garantert noe som matcher både smak, humør, antrekk og anledning. Strikkene har høy kvalitet og sitter godt i håret. Prisene varierer. Kom gjerne innom en av salongene våre og ta en titt på utvalget.

håndledd pyntet med tre ulike hårstrikker i beige toner og med pynt av metall modell med hestehale med flere strikker i ulike fargertre bilder av håndledd pyntet med hårstrikker i ulike fargerHestehale med 4 fargerike strikker som skaper "bobler" i hestehalento bilder av håndledd pyntet med lekre hårstrikker som ser ut som armbåndHestehale med 4 lekre strikker i rosa og blåtoner

 

Relaterte artikler

Kvinne med solbriller i badebasseng med azurblått vann

Sommerprodukter til håret

Så digg det er med sommer! Nyt dagene og ta vare på deg selv og håret ditt. Her er noen aktuelle hårprodukter og tilbud hos Josefsson.

Les mer

Kvinne med langt, tykt, blondt, bølgete hår

Vurderer du hair extensions?

Hvem drømmer ikke om å ha langt, bølgende, blankt og fyldig hår fra tid til annen? Ved å sette på ekstra hår, kan du få drømmehår på noen timer!

Les mer

Josefsson hårtrender 2021

Hårtrender 2021

Det er vår i lufta. Vi lengter etter shopping og kaffe med gode venninner, lunsj med kollegaer og middager ute. Kanskje, snart! Mens du venter kan du jo lese deg opp på hvilke trender som gjelder for håret i 2021.

Les mer