Eksklusive hårstrikker fra by Eloise London

Skrevet 5. august 2021

Har du fått med deg disse superlekre hårstrikkene? De kommer i et bredt utvalg og er like fine på håndleddet som i håret.

Hårstrikkene fra by Eloise London kommer i mange farger og varianter – så her finner du garantert noe som matcher både smak, humør, antrekk og anledning. Strikkene har høy kvalitet og sitter godt i håret. Prisene varierer. Kom gjerne innom en av salongene våre og ta en titt på utvalget.

håndledd pyntet med tre ulike hårstrikker i beige toner og med pynt av metall modell med hestehale med flere strikker i ulike fargertre bilder av håndledd pyntet med hårstrikker i ulike fargerHestehale med 4 fargerike strikker som skaper "bobler" i hestehalento bilder av håndledd pyntet med lekre hårstrikker som ser ut som armbåndHestehale med 4 lekre strikker i rosa og blåtoner

 

Relaterte artikler

Fine festfrisyrer

Julebordet ble kanskje avlyst? Og du som hadde gledet deg til å pynte deg litt ekstra. Fortvil ikke. Om festene blir mindre, færre og til og med digitale – så kan du fortsatt gjøre det beste ut av det.

Les mer

Nyhet! Joico Humidity Blocker

Nyhet! Joico Humidity Blocker – hårspray med fuktighetsbeskyttelse. Varmebeskyttende og fjerner frizz. Din nye stylingfavoritt? Pris 349,-

Les mer