Den perfekte vertinnegave

Skrevet 1. desember 2019

Det er alltid hyggelig å ha med en liten ting til den som inviterer. En vertinnegave som garantert vil bli satt pris på er dette settet med ansiktsmaske og øyemaske.

 

Eye Patch

Tilfører huden fuktighet, og etterlater huden glatt og silkemyk samtidig som den gir behagelig kjøling og reduserer poser og mørke ringer under øynene. Anerkjent av medisinske hudpleiere. Inneholder Sparkling Wine yeast som bidrar til å støtte hudens reparasjonsmekanismer, stimulerer stoffskiftet og gjenoppliver hudens ungdommelige glød, stimulerer til cellefornyelse, er dypt fuktighetsgivende og fungerer på et molekylært nivå uten irritasjon, A-vitamin, det eneste vitamin som oppnår strukturell DNA fornyelse inne i cellene, C-vitamin som forbedrer kroppens forsvarsmekanismer, og er avgjørende for utvikling og reparasjon av skadet vev og blodårer og E-vitamin som gir mykere og yngre hud. Vitamin E er en antioksidant ideell for dehydrert og sensitiv hud, og beskytter cellemembranen mot skadelige frie radikaler

 

Black Magic Mask

Norsk formel med detox-effekt og kildevann fra Telemark. Fukter, lysner og roer ned huden. Anerkjent av medisinske hudpleiere. Nyt den friske følelsen av ren hud som du får fra avgiftende kull. Sodium Hyaluronate, Glycerin, Aloe Vera, Jojobaolje, Sheasmør og Lakrisrot fukter huden rikelig og gir en jevn hudtone. Rent kildevann tørker ikke ut huden din, men gir deg heller en forfriskende følelse.

Relaterte artikler

LumiShine reds

LumiShine Powerhouse Reds

Vi elsker den nye serien Powerhouse Reds fra LumiShine! Ny teknologi gir gnistrende, intense og lekre rødfarger du ikke har sett maken til!

Les mer

Gavekort Josefsson

Gavetips til morsdag

Skal du gjøre litt stas på mor på søndag? Hva med å gi bort litt velvære, en liten time-out hos frisøren, eller noen fine produkter som får henne til å stråle?

Les mer