Defy Damage – en ny standard for sunt hår!

Skrevet 12. mars 2019

Håret vårt blir stadig utsatt for flere kilder til skade: Kjemiske behandlinger, daglig bruk av varmeverktøy, forurensning og UV-stråler er noen faktorer som er med på å skade håret. Hva om vi kan forhindre skade før det oppstår?

Defy Damage er et komplett system, med både eksklusiv, forebyggende salongbehandlig og påfølgende hjemmebehandling som gir en umiddelbar effekt og skaper et sunt, sterkt og motstandsdyktig hår.

Defy Damage salongbehandling

Defy Damage ProSeries, er et to-trinnsystem som brukes i forbindelse med en kjemisk behandling for å styrke bindingene i håret. Produktene brukes før og etter en kjemisk behandling for å sikre et sunt og sterkt hår du ikke har sett maken til.

Defy Damage salon treatment

 

Defy Damage Hjemmebehandling

Defy Damage beskytter håret mot skader før de oppstår. Varmeverktøy, UV-stråler og miljøforurensning fører til tørt, livløst hår som mister sin glans og glød. Defy Damage hjemmepleie gir nytt liv til håret samtidig som det styrker, pleier, beskytter og gir umiddelbart resultat du kan se og føle.

 

Defy Damage garanterer:

• 80% mindre sjanse for at håret brekker*
• 5x sterkere hår
• Opprettholder over 90% av fargens intensitet**
• Styrker og gjenoppretter hårets bindinger
• Umiddelbar mykhetsfølelse
• Fantastisk glans

* mot mekaniske og termiske skader når man bruker Defy Damage Protective Shampoo **etter ti shamponeringer, når man bruker Defy Damage Protective Shampoo og Masque.

Defy Damage productsDEFY DAMAGE PROTECTIVE SHAMPOO styrker hårets bindinger og bevarer fargen. Pleiende og styrkende fargesikker shampoo som gir et rikt, silkemykt skum. Vasker håret skånsomt og beskytter mot daglige skader som håret utsettes for. Resultatet blir et mykt glansfullt hår som føles og ser sunt ut.

DEFY DAMAGE PROTECTIVE CONDITIONER styrker hårets bindinger og bevarer fargen. Beskyttende conditioner som gjenoppretter fuktigheten og styrker håret uten å tynge. Daglig beskyttelse mot ytre påvirkninger. Håret blir umiddelbart kambart og mykt, med en fantastisk glans og følelse.

DEFY DAMAGE PROTECTIVE MASQUE styrker hårets bindinger og bevarer fargen. Hårkur som pleier og styrker hårets bindinger. Motvirker splittede hårspisser og beskytter mot ytre påvirkninger og varmestyling. Håret blir motstandsdyktig, sterkt og glansfullt.

DEFY DAMAGE PROTECTIVE SHIELD beskytter mot termiske skader og UV-stråler. “Superhero-produkt” som kan brukes daglig. Beskytter mot ytre påvirkninger som forurensning, UV-stråler og varmeverktøy. Den beskytter også hårfargen, gir ekstra glans og følelsen av et sunt hår. Pleiende Leave-in produkt som ikke tynger.

 

 

Relaterte artikler