Bli med på fotoshoot!

Skrevet 10. februar 2017

En søndag i januar ble salongen i Frisørhuset gjort om til fotostudio. Her får du et innblikk i en hektisk dag med frisering, sminking, styling og fotografering.

God stemning
Høy og glad musikk fyller salongen i St.Olavsgate 6 denne søndagsmorgenen. Hårfønerer durer, stemmer summer, frisører og stylister jobber ivrig og konsentrert. Dette har de planlagt i minste detalj, de vet akkurat hva som skal gjøres. Fotograf, Simen Falck Evensen fra Siteman, har rigget opp kamera og lys og første modell er klar.

 

collage_fotoshoot_ collage_fotoshoot_2 collage_fotoshoot_3 collage_fotoshoot_4

 

Unike bilder
Daglig Leder i Josefsson, Nina Josefsson Boldt, er også til stede. -Jeg har lenge hatt en drøm om at vi en dag skulle ta våre egne bilder, nå får vi endelig vist frem hvor kreative og dyktige frisørene våre er, smiler hun fornøyd.

Tidligere har de benyttet bilder fra leverandørene i markedsføringen, men det gjør jo de fleste andre frisører i byen også. Bildene de tar nå er unike for Josefsson og modellene er klippet, sminket og stylet av Josefssons egne frisører.

 

collage_fotoshoot_5 collage_fotoshoot_6 collage_fotoshoot_7 collage_fotoshoot_8

 

Det ligger mye arbeid bak et godt resultat
Fotografen har tatt de første bildene, og frisørene flokker seg rundt skjermen for å se. – Dette blir bra! Lyset er så fint! Det er tydelig at de liker det de ser. Planleggingen startet allerede tidlig i desember med kreative møter, søk etter modeller, antrekk og stiler.

– Det har vært en utrolig spennende og lærerik prosess. Dette er positivt både for vår faglige utvikling, for samarbeidet mellom salongene og ikke minst for å bygge stolthet og fellesskap i Josefsson internt.” sier Driftsleder i Josefsson, Tone Helen Neset, som har vært ansvarlig for hele prosessen.

Alle modellene er klippet og farget på forhånd, slik at det bare er styling og sminke som må gjøres i dag. Likevel er det nok å gjøre, ikke minst for makeupartist, Silje Martinsen, som skal sminke alle modellene. Til daglig jobber hun som frisør på Buskerud Storsenter. De neste timene gjør hun en formidabel innsats med alle modellene. Sminken er perfekt, og tilpasset modellenes personlighet, hår og stil. Dette kan hun!

 

collage_fotoshoot_9 collage_fotoshoot_10 collage_fotoshoot_11 collage_fotoshoot_12

 

Dedikerte frisører
Frisørene Harald (Frisørhuset), Eldbjørg (Frisørhuset), Laila (Magasinet), Christina (Magasinet), Linn (Liertoppen) og Charleen (Liertoppen) har fått i oppdrag å klippe, farge og style hver sin modell. Det er tydelig å se at dette er mennesker som elsker jobben sin. De krøller, føner og friserer så det ser lekende lett ut. De følger nøye med når deres modell fotograferes. Retter på en hårlokk her, dytter litt på sveisen der. Det skal være perfekt. Omsider er bildene tatt. Alle er enige om at det har vært gøy, og at gjerne gjør dette igjen.

De ferdige bildene fra fotoshooten ser du i bruk flere steder på websiden. Vi håper du liker det du ser og at du blir inspirert til å komme til Josefsson for å bli hårfin:)

 

collage_fotoshoot_13 collage_fotoshoot_14 collage_fotoshoot_15 collage_fotoshoot_16 collage_fotoshoot_17 collage_fotoshoot_18

 

 

Relaterte artikler

Hairforce Professional Josefsson

Nyhet! Hairforce – næring for håret

Hairforce er et kosttilskudd produsert for å gi maksimal næring for naturlig skjønnhet. Hairforce inneholder vitaminer, mineraler og urter som støtter kroppens naturlige prosesser i arbeidet med å bygge vakker hud, hår og negler. Hairforce selges kun i frisørsalonger og skjønnhetssalonger.

Les mer

morsdag valentine

Gavetips til morsdag og Valentines

Har du lyst til å gjøre litt stas på mor eller kjæresten i helgen? Søndag 14. februar er det både morsdag og Valentines. Hva med å gi bort litt velvære, en liten time-out hos frisøren, eller noen fine produkter som får henne til å stråle?

Les mer

Josefsson trygg salong

Alle våre salonger holder åpent

Mange av butikkene på kjøpesentrene i Drammen er nå pålagt å holde stengt, i første omgang frem til 31. januar. Virksomheter som tilbyr frisørtjenester er blant dem som fortsatt får holde åpent.

Les mer