Alle våre salonger holder åpent

Skrevet 25. januar 2021

Mange av butikkene på kjøpesentrene i Drammen er nå pålagt å holde stengt, i første omgang frem til 31. januar. Virksomheter som tilbyr frisørtjenester er blant dem som fortsatt får holde åpent.

Det betyr at du fortsatt kan både handle og klippe deg i våre salonger. Vi tar situasjonen på alvor, og fortsetter de gode rutinene med ekstra renhold og desinfisering av hender, utstyr og inventar mellom hver kunde. I tillegg skal både frisører og kunder bruke munnbind.

Vi håper du som kunde også følger retningslinjene for smittevern, slik at vi alle holder oss friske. Velkommen til trygg salong!

 

Dette gjør vi:

– Vi desinfiserer hender, inventar og utstyr mellom hver kunde
– Vi bruker munnbind
– Vi rengjør salongen i henhold til Folkehelseinstituttets anbefalinger
– Vi anbefaler at hår vaskes i salong
– Vi jobber på skift i kohorter

 

Dette gjør du:

– Kom frisk, bli hjemme om du er syk
– Du bruker munnbind når du er i salongen, også om du bare skal handle eller bestille time
– Du desinfiserer hendene når du ankommer salongen
– Du desinfiserer mobilen før bruk i salongen
– Du ber oss om hjelp når du skal handle produkter

 

Trygg salong Josefsson Buskerud Storsenter

Relaterte artikler

Hairforce Professional Josefsson

Nyhet! Hairforce – næring for håret

Hairforce er et kosttilskudd produsert for å gi maksimal næring for naturlig skjønnhet. Hairforce inneholder vitaminer, mineraler og urter som støtter kroppens naturlige prosesser i arbeidet med å bygge vakker hud, hår og negler. Hairforce selges kun i frisørsalonger og skjønnhetssalonger.

Les mer

morsdag valentine

Gavetips til morsdag og Valentines

Har du lyst til å gjøre litt stas på mor eller kjæresten i helgen? Søndag 14. februar er det både morsdag og Valentines. Hva med å gi bort litt velvære, en liten time-out hos frisøren, eller noen fine produkter som får henne til å stråle?

Les mer

Trygg_Salong_hovedbilde

Trygg salong

Å være hos oss skal være en god opplevelse, samtidig som du skal vite at du er trygg. Vi følger de retningslinjer som til enhver tid gjelder for smittevern. Velkommen til trygg salong!

Les mer