Styling handler om følelse

Den fantastiske stylingserien til Structure har fått «ny drakt». 

Tekst: Ingvild Borgevad, Produktansvarlig hos Josefsson på Liertoppen.

Structure fra Joico har virkelig etablert seg hos våre kunder. Nå handler det om å finne sin egen rytme. Vi har flere favoritter, men de to nyhetene Multistar og Boost har allerede blitt nye bestselgere og fått stor plass i hjertene våre.

Multistar er en blow-dry lotion som gir en fylde og naturlig volum til håret. Roer ned brus uten produktfølelse og kan fønes på, og har du krøller må du komme innom oss og prøve dette produktet.

Structure  Boost er en skikkelig volum boost for håret. En lett spray som gir tykkere og fyldigere følelse som kan fønes på eller klemmes i lengder for mer teksturert look.

Begge produktene kan kombineres med hverandre eller sammen med andre produkter for å få en mer tilpasset styling til ditt hår.

My life, my structure, my rhytm.

Structure Boost og Multistar

Relaterte artikler

Fotokurs ringlight

Vi vil vise frem mer av det fine vi gjør

Det å få frem glans, tekstur og farger med det lyset som er i salongene er utfordrende. Vi har derfor valgt å investere i lamper i hver salong samt fotokurs for alle frisørene våre, slik at vi i større grad skal kunne gjengi klipp og farge på en riktig og inspirerende måte.

Les mer

Ro ned med deilig hjemmespa

Er det en ting du bør prioritere i en travel hverdag, så er det litt egentid og avslapning. Det er både du og de rundt deg tjent med.

Les mer

Godset-gutta hos Josefsson

Stolt sponsor

En dag i oktober hadde vi besøk av disse tre karene i salongen vår på Strømsø Senter. Skikkelig trivelige gutter, og fine på håret ble de også;)

Les mer