Smarte hårtips

En ekstra kald vinter kjennes på hud og hår. Her får du tips om quick-fixere når du er på farten og på fjellet samt hvordan «preppe» håret til den deilige våren som står for tur. (Innholdet er hentet fra tendenz.net)

Fyll på med fuktighet

Vinterkulden gir tørt, statisk hår og luesveisen hjelper ikke akkurat på om du sliter litt med statisk hår fra før. Det håret trenger er en rikelig dose med fuktighet! Bytt gjerne ut conditioneren med K-PAK Intense Hydrator når du skal på fjellet. Den gjenoppretter fuktighetsbalansen i håret, pleier og gir god kambarhet. Hårolje er også et perfekt alternativ som roer ned frizzy hår, pleier og gjenoppbygger splittede lengder og spisser. K-PAK Color Therapy oljen kan også brukes i hele håret for den tynger ikke og er UV-beskyttende!

Joico Kpak gir fukt til tørt vinterhår

 Leave-in – praktisk og effektivt

Leave-in fuktighetssprayer er redningen for å roe ned brus, floker, statisk hår eller «touch- up» på frisyren før after-ski. Vi anbefaler Moisture Recovery Leave in Moisturizer eller om du er blond; Blonde Life Brightening Veil – som klarner opp blondfargen din, beskytter mot UV-stråler samtidig som den pleier og gir fukt!

Moisture Recovery Blonde Life

Quick-fix for luesveis og hår som burde vært vasket

Tørrshampoo er et must-have og redningen til luesveisen. Body Shake har en absorberende effekt på fukt og talg og gir fantastisk volum med en tørr finish. Håret ser og føles naturlig ut. Instant Refresh er som en hårparfyme som fjerner all lukt som har satt seg i håret og gir en ren følelse uten rispudder. Har du langt hår er fletter aldri feil under lue eller hjelmen. Quick-fix-tips før afterski er å ta ut flettene og spraye teksturen flettene har laget med Beach Shake. Den separerer og gir tekstur uten en tørr finish.

Lek deg med farger

Til deg som vil skille deg litt ekstra ut, anbefaler vi våre fargesprayer eller Color Butter fargekurer. Fargekurene våre kan du blande ut med conditioneren din til du får den fargen du ønsker deg fra intense – til pastellfarger. Legg inn fargeeffekter og spill i lengder og spisser, eller bruk den i hele håret, virketiden er kun 5 minutter. Husk at det er utgangspunktet på hårfargen som bestemmer sluttresultatet. Hårkurene har en holdbarhet på 5-10 hårvask, mens fargesprayene vaskes ut etter en shamponering.

Tips: Gjenoppbygg skadet hår

Har du litt ekstra tid til egenpleie så unn deg en hårspa etter en lang skitur med K-PAK firetrinnskur. Da får du det optimale innen sunt hår med umiddelbar effekt. K-PAK Clairfying Shampoo renser håret, fyll så opp håret med tapte proteiner med K-PAK Reconstructor og gjenopprette fuktigheten i håret med K-PAK Intense Hydrator.

Produktene får du kjøpt i alle våre salonger.

Relaterte artikler

Josefsson trendy dameklipp

Vi flytter!

Fra 1. mars vil du ikke lenger finne disse tre blide og flinke damene på Magasinet, da salongen legges ned. Frisørene flytter til andre Josefsson-salonger, så fortvil ikke – du vil fortsatt kunne besøke din faste frisør i Drammensområdet.

Les mer

Cutcab drop-in frisør dame

Ny drop-in – nå også for damene

Josefsson-kjeden har åpnet ny frisørsalong på Buskerud Storsenter. Det nye tilbudet har fått navnet ”Cutcab” og er en ren drop-in salong for både han og henne.

Les mer

Gavekort Josefsson

Gavetips til morsdag og Valentine

Har du lyst til å gjøre litt stas på mor eller kjæresten i helgen? Søndag 10. februar er det morsdag og Valentines følger hakk i hæl den 14. februar. Mange velger å gi bort blomster, smykker og sjokolade, men hva med å gi bort litt velvære, en liten time-out hos frisøren, eller noen fine produkter som får henne til å stråle?

Les mer

Fotokurs ringlight

Vi vil vise frem mer av det fine vi gjør

Det å få frem glans, tekstur og farger med det lyset som er i salongene er utfordrende. Vi har derfor valgt å investere i lamper i hver salong samt fotokurs for alle frisørene våre, slik at vi i større grad skal kunne gjengi klipp og farge på en riktig og inspirerende måte.

Les mer