Slik styler du håret til fest

Antrekket er kanskje i boks, men hva med håret? Vi vil jo gjerne skinne fra topp til tå, når vi først tar på oss finstasen. Her er stylingtips til 9 lekre festfrisyrer du kan lage selv.

Oppsetning

Håret er vasket med Texture Shampoo. Deretter er det fønet på Natural Voulme skum fra SP og Blow dry fra KMS. Dry Wax og Working spray fra KMS er jobbet på håret før man har benyttet enkel tvinneteknikk med små strikkfester. Til slutt  er det brukt Firm Finishing Hairspray for å låse frisyren. Frisør: Charleen hos Josefsson på Liertoppen.

Kreppet frisyre med hestehale

Håret er fønet på KMS Thermashape Shaping Blow Dry. Joico Hairshake og Joico Body Shake er benyttet i tørt hår for volum og textur. Overhåret er lett kreppet. Hestehalen er tuppert på KMS Dry Wax. Hele frisyren låses med KMS Hairstay Firm Finishing hårspray. Frisør: Charleen hos Josefsson på Liertoppen.

Oppsetning

Her er det benyttet knuteteknikk på bakhodet for en lett og tilfeldig oppsetning. Håret er fønet på THERMASHAPE Shaping Blow Dry for tekstur og volum. HAIRPLAY Dry Wax er påført i tørt hår for hold og grep i håret før oppsetning.

 

Krøller

Teksturerte krøller rocker opp partyantrekket. Selv det glatteste hår kan oppnå disse lekne krøllne med denne teknikken. Håret er fønet på THERMASHAPE Shaping Blow Dry. THERMASHAPE 2-in-1 Spray er sprayet på tørt hår, før seksjon for seksjon er tvinnet på strikk og varmet med stylingjern i etterkant. Vi avsluttet med THERMASHAPE 2-in-1 Spray for et fleksibelt hold.

 

Volum

For denne volumiøse frisyren dobbelappliseres ADDVOLUME Styling Foam – først i vått hår og fønet uten børste, deretter i tørt hår og fønet med rundbørste. Tupér med børste i bunn og forsterk krøllen i lengder med stylingjern. Påfør HAIRSTAY Working Hairspray for hold og beskyttelse mot luftfuktighet.

 

Skinnende, langt hår

Den lange, rette og glansfulle hårtrenden à la Cher regjerer i trendbildet denne sesongen. Håret er glattet ut med Infinity Styler fra HH Simonsen som gir et glansfullt og glatt hår. Husk varmebeskyttelse for velpleid og sunt hår. Vi har brukt Iron Clad og avsluttet med K-PAK Color Therapy Dry Oil Spray for perfekt glans.

Lav, glatt hestehale

Om man ønsker en annen vri på det skinnende, rette og velpleide håret er en lav “sleek” hestehale superlekkert. Bruk gjerne et sløyfebånd for prikken over i’en.

 

Glansfulle bølger

Selv om rett og langt hår står øverst på menyen denne sesongen, er vi fortsatt ikke lei bølgete hår. Bølgene skal i likhet med det slette håret også se blankt og velpleid ut. Håret er fønet på Body Luxe Volumizing Elixir og Body Luxe Root Lift Volumizing Foam. Håret er stylet med krølltang fra Hot Tools 32mm XL. For varmebeskyttelse og hold har vi brukt Power Spray.

Bølger med hårbånd

Accesoirer til håret er også noe vi ser i trendbildet denne sesongen. Hårbøyler og hårbånd gir det lille ekstra til festsesongen. Her har vi krøllet håret med Hot Tools 25mm. Det er brukt Joico Iron Clad for varmebeskyttelse og avsluttet med Joico Body Shake for volum og spenst i røttene.

 

Vi håper dette ga deg inspirasjon til å legge en ekstra innsats i årets partyfrisyre. Tips: Øv deg litt på forhånd, så er du sikker på at teknikken sitter når det virkelig gjelder. Lykke til:)

 

Kilde: Tendenz.net

PS. Produktutvalget kan variere fra salong til salong.

Relaterte artikler

Lei av statisk hår?

Når det er kaldt i været er det mange som opplever håret at håret blir statisk. Heldigvis finnes det råd. Her er noen tips fra Ingvild Borgevad, produktansvarlig hos Josefsson på Liertoppen.

Les mer

Høstens hårtrender 2017

Høsten har meldt sin ankomst, noe som innebærer en ny sesong med nye trender. La oss ta en nærmere titt på de viktigste trendene denne høsten.

Les mer

Høstens makeup og hårstyling

Lurer du på hva som gjelder for sminke og styling av hår denne sesongen? Her får du en kort oppsummering, levert av Silje Martinsen, frisør og makeupartist hos Josefsson på Buskerud Storsenter.

Les mer