Klar for jobb og skole på 1-2-3

Structure PASTE Flexible Adhesive er en av våre bestselgere til gutter og menn. Ikke så rart, når den er så enkel å bruke! Her får du vite hvordan.

En liten innsats foran speilet før du går ut og møter verden kan faktisk gjøre en forskjell. Bare tenk på det; Du vil sannsynligvis føle deg bedre, sjefen/kollegaer/klassekamerater vil oppfatte deg som våken, skjerpet og klar for dagens oppgaver og kanskje aller viktigst – jentene legger merke til det;)

Slik gjør du: Vask håret og tørk det lett med et håndkle. Massèr paste inn i hendene og jobb produktet godt gjennom håndkletørt hår og form som ønsket. Vil du ha sterkere hold og enda mer definert form, påføres produktet i tørt hår.

PASTE Structure

Relaterte artikler

Fotokurs ringlight

Vi vil vise frem mer av det fine vi gjør

Det å få frem glans, tekstur og farger med det lyset som er i salongene er utfordrende. Vi har derfor valgt å investere i lamper i hver salong samt fotokurs for alle frisørene våre, slik at vi i større grad skal kunne gjengi klipp og farge på en riktig og inspirerende måte.

Les mer

Ro ned med deilig hjemmespa

Er det en ting du bør prioritere i en travel hverdag, så er det litt egentid og avslapning. Det er både du og de rundt deg tjent med.

Les mer