Hårfine julegaver

Er du i rute til jul? Her er noen forslag til julegaver du kan ordne hos oss.

Gaven til den som har alt

Å gå til frisøren er en luksus ikke alle unner seg. Derfor kan et gavekort være kjærkomment. Kortet kan benyttes i alle våre salonger, og kan løses inn i klipp, hodebunnsmassasje, farge, behandlinger og produkter. Beløpet velger du selv. Og du, nå får du en deilig ansiktsmaske ved kjøp av gavekort i våre salonger.

Gavekort og ansiktsmaske

Sjampo og balsam – en sikker vinner

Det er ikke tilfeldig at mange av gavepakningene våre inneholder sjampo og balsam. Dette er gaver som mange setter pris på og som kommer til nytte. Hvilken type du bør velge avhenger av håret til den som skal få gaven. Tørt, farget, tynt eller blondt hår? Spør oss gjerne, så hjelper vi deg å finne perfekt sjampo og balsam. Velg mellom gavepakninger med sjampo og balsam fra KMS, JOICO og Wella.

JOICO gaveesker Shampoo & ConditionerKMS Gavepakninger utvalgWella Invigo gavepakning

Stylingprodukter

Hva med å gi bort stylingprodukter? Hos oss finner du varmebeskyttende produkter, stylingjern, hårbørster etc. Hvilke produkter du bør velge, avhenger av hårtype, frisyre og hvilken styling vedkommende ønsker. Spør oss gjerne om råd.

Hudvennlige julegaver

Øredobbene fra Blomdahl finnes i mange design og farger – her finner du noe for en hver smak. Smykkene er laget i allergivennlig materiale, så denne gaven passer også for allergikere.

For de minste: De søte øredobbene fra Blomdahl er laget i ren medisinsk plast, slik at du kan være sikker på at barnet ikke utsettes for helsefarlige eller allergifremkallende materialer. Øredobber er også den perfekte gaven til venninnen som er bevisst på sin hud og helse!

Blomdahl gavetips

 

Relaterte artikler

Fotokurs ringlight

Vi vil vise frem mer av det fine vi gjør

Det å få frem glans, tekstur og farger med det lyset som er i salongene er utfordrende. Vi har derfor valgt å investere i lamper i hver salong samt fotokurs for alle frisørene våre, slik at vi i større grad skal kunne gjengi klipp og farge på en riktig og inspirerende måte.

Les mer

Ro ned med deilig hjemmespa

Er det en ting du bør prioritere i en travel hverdag, så er det litt egentid og avslapning. Det er både du og de rundt deg tjent med.

Les mer

Godset-gutta hos Josefsson

Stolt sponsor

En dag i oktober hadde vi besøk av disse tre karene i salongen vår på Strømsø Senter. Skikkelig trivelige gutter, og fine på håret ble de også;)

Les mer