Hårfin festival – slik får du den rette looken!

Tenkt deg på festival i løpet av sommeren? Da har du kanskje planlagt antrekket allerede, men hvordan skal du ha håret? Hva er det som ”gjelder” i år? Her er noen tips og råd.

toppen_charleen-360x460

Inspirasjon fra en av våre frisører

Charleen, en av våre kreative frisører på Liertoppen, har laget fire ulike frisyrer som alle er perfekte for festival. Bruker du gode produkter før, under og til slutt, sikrer du et godt resultat som holder hele natten. Charleen benyttet JOICO Hairshake, KMS Hairsty Firm Finishing Spray og TIGI Bedhead Headrush da hun laget disse frisyrene.

 

img_7013 img_7012 img_7011 img_7010

produkter_festival_styling

Slik brukes produktene

1. Forbered håret med JOICO HAIRSHAKE. Denne har en ny og revolusjonerende flytende – til pudder teknologi, som gir volum og tekstur akkurat der du ønsker! Rist flasken godt for å aktivisere pudderet og spray der du ønsker volum og tekstur. Anbefales i tørt hår. Massèr produktet godt inn med hendene og spray lagvis for økt volum.

2. Beskytt håret mot varmeverktøy, Uv-stråler og luftfuktighet med KMS HAIRSTAY Firm Finishing Spray. Denne tørker fort og har godt hold.

Style håret og avslutt gjerne med et produkt som gir glans og beskyttelse.

3. Avslutt med TIGI BEDHEAD HEADRUSH, den optimale glanssprayen som ikke tynger håret. Den tilfører håret eksepsjonell flott glans og med tilsettning av finkornet sand kan den brukes på selv det fineste hår. Denne er også tilsatt UV-beskyttelse.

 

Fletter

Kanskje du er en flettekunstner som behersker både den ene og den andre teknikken, men det trenger ikke gjøres så avansert. Du kan for eksempel bare flette litt av overhåret, og la resten henge løst. Trekk litt i flettene etter at du har festet strikken, så får du den rette looken. Husk å spraye før og til slutt for hold. Det er også fint å flette inn smykker eller bånd i håret.

v17_festival-look

Farger

Vi har farger du kan kjøpe i salongen, som sprayes på håret og kan vaskes ut med en sjamponering. Sprayer du ett lag, får du en forsiktig effekt, jo mer du spayer, jo sterkere farge. Spray bare flettene, eller bare nederst, lag ombré-effekt eller bruk sjablong (sjablong funker best på oppsatt hår). Bare fantasien setter grenser. Her er en kort film som viser hvordan fargene kan brukes.

v17_festival-look4instatint_bottles

Blomster

Lag en krans av blomster (om du er så heldig og kan teknikken) eller gjør det enkelt og fest en blomst bak øret eller i hestehalen og du er klar for festival!

v17_festival-look2

Kilde: Deler av artikkelen er hentet fra tendenz.net.

Relaterte artikler

Josefsson

Klar for jobb og skole på 1-2-3

Structure PASTE Flexible Adhesive er en av våre bestselgere til gutter og menn. Ikke så rart, når den er så enkel å bruke! Her får du vite hvordan.

Les mer

Josefsson

Verdens beste flokeløser

Har du ikke testet den originale HH Simonsen Wet Brush enda? Da bør du prøve. Denne blir med stor sannsynlighet en favoritt.

Les mer

God sommer!

Det er så utrolig deilig med sommer og sol! Er du på ferie i utlandet eller nyter du late dager her hjemme? Kanskje du endelig får litt etterlengtet egentid?

Les mer

Ta vare på håret i sommer!

Blondt hår som gulner og farget hår som blir tørt og blasst i sola – det er ikke det man ønsker seg. Her er noen råd til hvordan du kan holde håret vakkert og sunt i sommer.

Les mer