Gavetips til morsdag og Valentine

Har du lyst til å gjøre litt stas på mor eller kjæresten i helgen? Søndag 11. Februar er det morsdag og Valentines følger hakk i hæl den 14. februar. Mange velger å gi bort blomster, smykker og sjokolade, men hva med å gi bort litt velvære, en liten time-out hos frisøren, eller noen fine produkter som får henne til å stråle?

Gavekort

Et gavekort hos Josefsson gir mange muligheter. Det kan kan brukes til både behandlinger og produkter. Du velger selv beløpet på gavekortet.

Bryn napping med tråd Josefsson

Avslapning

La mor eller kjæresten få senke skuldrene i spasonen, med en avslappende hodebunnsmassasje eller en hårkur som gir håret glans og nytt liv. Vi har flere kurer og behandlinger du kan velge mellom.

Hårkur i salong Josefsson Frisør

Klipp og farge

Kanskje du har en mor eller kjæreste som sjelden unner seg en tur til frisøren, som aldri prioriterer seg selv? Da har du muligheten til å skjemme henne bort litt. Å gå ut av salongen og føle seg som en stjerne, det er vel en fin gave!

Dameklipp Josefsson

Wella SP Luxeoil gavepakning

Denne pakken inneholder sjampo, balsam og hårolje med keratin, som styrker og pleier håret, pluss det lille ekstra i form av neglelakk fra OPI. Nå: 489,-

Eimi tørrsjampo og hårspray i gavepakning

Super Set hårspray. Ta full kontroll over «looken» med denne hårsprayen. Beskytter mot fuktighet, UV-stråler og varme. Dry Me tørrsjampo. Skap volum og frisk opp håret med denne tørrsjampoen. Påføres jevnt på tørt hår og børst igjennom. Nå: 289,-

Body Shake

Fantastisk nyhet fra JOICO! En tørrspray som gir fyldig volum og følelsen av mer hår. Oppfører seg litt som en tørrsjampo. Passer alle hårtyper og frisyrer. Inneholder pudder som absorberer naturlige oljer og gir massiv spenst i røttene som varer hele dagen. Det som skiller dette produktet ut fra mange liknende produkter er at håret ser og føles naturlig ut samtidig som sprayen bevarer volumet holder seg tørr i håret. Ord. pris 339,- Nå: 289,-

                             

Ta gjerne en titt på våre kampanjeprodukter denne måneden.

Relaterte artikler

Fotokurs ringlight

Vi vil vise frem mer av det fine vi gjør

Det å få frem glans, tekstur og farger med det lyset som er i salongene er utfordrende. Vi har derfor valgt å investere i lamper i hver salong samt fotokurs for alle frisørene våre, slik at vi i større grad skal kunne gjengi klipp og farge på en riktig og inspirerende måte.

Les mer

Ro ned med deilig hjemmespa

Er det en ting du bør prioritere i en travel hverdag, så er det litt egentid og avslapning. Det er både du og de rundt deg tjent med.

Les mer